![]() |
|
ВТОР ПОГЛЕД II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 105> |
Автор | |
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EVE ME I MENE
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Eve ushte edna od mene...
![]() Naokolu e temno, zhenskata doagja so shirum otvoreni ochi, celata se topi gledajki go fraerov, a toj pali Marlboro i krshi kichma ... mnogu jako, neli? ![]() Изменето од Zoran K - 17.Мај.2008 во 23:24 |
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Ili ushte podobro...
![]() Demek, istata slika... zamislite, naokolu e temno, zhenskata doaggja so shirum otvoreni ochi, celata se topi gledajki go fraerov, toj pali Marlboro i pred da krshi kichma... zhenskava ja zdogleduva crvenata kutija i odednash i se propushuva iako nikogash ne pushela... i sega zhenskava prvo pushi, a posle fraerov krshi kichma. ![]() ![]() Sto da viu kazhuvam, rodem sum za pravenje filmovi. ![]() Изменето од Zoran K - 17.Мај.2008 во 23:34 |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
HAHAHAAHHAH
DOBAR FILM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
Izgleda me opfati nekoj patriotizam... sto znam...
Originalna: ![]() I verojatno neshto malu podobra alternativna... ![]() Изменето од Zoran K - 18.Мај.2008 во 05:06 |
|
![]() |
|
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
Aleksandar Canevski,old memories
![]() ![]() crop,shadow/highlight,curves,colour burn Изменето од Sanja84 - 23.Мај.2008 во 10:29 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
AUUUUUUUUU ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
Original sto navavistina mi se dopagja:
![]() I alternativa na koja malu e zgolemen kontrastot i ostrinata i akcentirani se oblacite: ![]() Изменето од Zoran K - 06.Јуни.2008 во 06:33 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
coolio ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 129 |
Original: http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=46335
moj pogled : ![]() |
|
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
|
|
![]() |
|
Originalna:
![]() Vtor pogled: ![]() Devojcheto e prekrasno, vistinska princeza! Mislam deka kadrosuvanjeto mozhelo da bide podobro. Vo sekoj sluchaj, popraven e white balance, pozatemneta i posaturirana e pozadinata i sraboteni se ochite i ostrinata. Изменето од Zoran K - 23.Јуни.2008 во 07:07 |
|
![]() |
|
hypertech ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 600 |
bash za ova komentirav na fotkata...
Bravo Zoran! |
|
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Zoki prekrasna obrbotna! BRAVO
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8889909192 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |