|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика | страница <1 7273747576 177> |
Автор | |
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
безобразно во право е!!!
тоа ти доаѓа како..
,, те сакам не поради она што си,туку поради она што сум јас кога сум покрај тебе
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Секогаш мораш да го минеш неуспехот на патот кон успехот" !!! - Mickey Rooney Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:43 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ми е потребен пријател кој што во се’ се слага со мене и за се’ ми клима со главата...истото тоа го може и мојата сенка...и тоа многу подобро
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема ништо пожално од тоа некоја прекрасна работа да пропадне само заради едно мало недоразбирање. Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:43 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
При недоразбирање со луѓе...кои ти значат...имај ја во предвид
само моменталната ситуација......
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Искуството се стекнува полека и по цена на грешки!" - James A. Froude Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:43 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od mnogu milsenje,glava,..............boli !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборувај полека........но мисли брзо..........
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"И најмудриот човек сé уште има нешто да научи "! - George Santayana Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:42 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не летај толку....прво научи се да одиш....
народна
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ако не ризикуваш, со тоа ризикуваш уште повеќе!!!" - Erica Jong Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:42 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Koj saka nesto da napravi, naoga nacin, koj ne saka nisto da napravi, naoga opravduvanje."
Pablo Picaso
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova go najdov vo nekoj si PLACE
dodeka mislis deka nesto pravis golemo nekoj pravi pogolemo od tebe Anakin Sk Изменето од anakin - 18.Мај.2008 во 22:06 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Отсуството на мани во убавината е само по себе мана. " - Havelock Ellis Изменето од james dean - 17.Февруари.2010 во 13:41 |
|
Внеси реплика | страница <1 7273747576 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |