![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 386387388389390 717> |
Автор | |
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prijatno popladne!!!
Happy weekend!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... marko...marko... ako veke pushtash recepta na megunarodno nivo... te molam prashaj ekspert.. da ne se istroshat lugeto mnogu... Vlashko kafe za prijatel: se zema fildzan voda (koja se ostava na sonce da se zgree od prethodniot den) 1 zrno kafe vrzano so konce se potopuva vo fildzanot so voda ... i normalno se ostava da se podzasushi za... ... kafe za jabandzija ili pomalku sakani luge -dushmani... 1 fildzan voda (zgreano po istiot princip) 1 zrno kafe vrzano so konce i zakaceno na stapce... se vrti edno 3-4 pati nad fildzanot... i se sluzi... znaci ne se topi...oti se arci ![]() ...e sega... za da ne greshish... da ti kazam... koga ke te prashaat... koja dilema go mori Vlavot najmnogu da znaesh... dali sijalickata vo friziderot sveti i otkako ke se zatvori... zatoa ja otvora vratata i poleka ja zatvora... pa pak ja otvora i taka vo nedogled... ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
vi posakuvam ubav vikend
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Мамамд и марко....па вие одлично се согласувате....
и пред ручек и после ручек.....јас мислев сега ќе
прочитам од мамамд....демант.......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... nikov demant...pred vistinata i bogovite molcat.... eve sega jas go zaklav magareto....i ko shto preporaca marko... se odev po red... pa sum na misla da go kanam na pecenje.. za ona pecenoto...zdrvenoto... ...blashke... znaesh li ti zoshto Vlav ima shvalerka.... aj ne se maci... ke ti kazam... si ja shtedi zenata.... ![]() |
|
![]() |
|
...aj po edna casha...pa na spienje...
![]() ...leka nok....slatko spienje...blashke.... ne se sekiraj ...sijalickata vo friziderot mi e pregorena.. |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Pivoto e hrana....dobro za zivce...jas ke se posluzam i praaavo u krevet...leka nok mamamd
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Добро утро на сите!
Денеска сум подранет, иако викенд. Но, сепак со добра причина: патувам за Куманово! Се чувствувам прекрасно, бидејќи го сакам Куманово поради тоа што градот секогаш вибрира позитивно и секако Кумановци (а и Кумановки не се лоши ![]() Најдраги форумски резонатори, од се` срце ви посакувам и вам овој викенд да ви биде прекрасен! Да доживеете прекрасни мигови, на кои ќе се сеќавате засекогаш! Да бидете среќни, весели, насмеани, распеани засекогаш! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
..so udar vo gongot...kaj nas... se javi kambanata i oznaci tocno 7:00 casot...dobro utro spankovci... ubav soncev den...vedrina i optimizam... i vnimavajte na bankomatite... gladni se ..."gi lapaat" karticite....
..da go pocneme denot ko shto e redno...so kafe...rezonancija... i pozitivni planovi... ![]() Изменето од mamamd - 17.Мај.2008 во 07:05 |
|
![]() |
|
Добро утро и од мене....
иако денес е неработен ден......јас будна ....рано рано.....
и фала за кафето мамамд....чек сега да си земам една цигара....
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Го гледам сонцево како срамежливо се појавува.....ти си во
стан......но сигурно знаеш како е во куќа.....имам прекрасен
парк и со многу цвеќиња....сега почнуваат ове топ каранфилите
да цветаат...цел мај....и сега ќе одам малку надвор....да си ги
видам....и малку муабет со нив....
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
7.30????....
![]() da ne se spremavte na ribolov da odite vie dvete pogore??? Изменето од mamma - 17.Мај.2008 во 14:55 |
|
![]() |
|
....ne be mammce...jas stanav rano...morav...bev na nekoj kongres...ama od toa klimata... a i od muabetite me zabole glava i si dojdov... dodusha brzav... oti blashka da ne mi zamini i da ne si ja zaboravi..... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 386387388389390 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |