|
ФОРУМСКА СВАДБА |
Внеси реплика | страница <1 350351352353354 441> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eh, sega me rastazhuvas...eve edna da mi prostis... |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
простено ти е,ако ми помогнеш да најдеме пар за најважната улога на свадбава Изменето од Izzie - 17.Мај.2008 во 02:57 |
|
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се одјавувам,поздрав
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ke se potrudam...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....pozdrav4e Izzie...
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pozdrav za mozokot!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ajde mila sega ti si na red da bides nevesta...moze...?...moram da najdam nevesta Izzie da mi prosti sto ja otkazav svadbata...
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas?
Jas ne sum za udavanje sega iako znam da gotvam, peglam(duri i kosuli), peram samo vo masina(alista,sadovi) brisam prasina(cat-pat), samo ne me terajte da minam so pravosmukalka |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...мила нема да те давиме...да те омажиме виртуелно...гледаш дека си спремна...ај биди другарка...ајде...те молам...
|
|
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ama taka ke ja zatvorime temata!
Svadbata ke zavrsi i site po doma |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не мила, ке се скрши магијата така, и ке почнат свадби да се редат...ке се охрабрат и другите...ајде...
|
|
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj da ja prespijam nokva
pa ke odgovoram Radi tebe,ne za drugo! A i mladozenec treba da se kandisuva... stoznam...ova nekako komplicirano |
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ajde mila...bidi hrabra...a mladozhenecot, prati mi go mene...jas kako matichar ke znam kako da go ubedam...
|
|
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOga ke go najdam
odma kaj tebe go prakam! Vetuvam A sega mnogu te gushkam odam da nanam! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 350351352353354 441> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |