IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да ти кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да ти кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 346>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 13:58
...sakam da kazam..................kad bi samo ljubit znala................ti bi meni odmah dala.......jednu noc i malo duse.......dok se oni u snu guse...............mnogu ubava pesna............
Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 00:42
Denes mi nedostigase.. No koga go slusnav tvojot glas i posle nekolku minuti razgovor mi tekna zosto ne sme poveke zaedno Trebalo pocesto da se slusame za da ne zapagjam vo iluzii deka si fin decko, pa da mi e krivo sto ne sme zaedno
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 01:41
...i da ti pokazam
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 12:35
Sakam da kazam deka
Тема: Сакам да ти кажам....
i
Тема: Сакам да кажам...

se razlikuvaat samo vo edno...

...ти....

Кон врв
darkangel Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај darkangel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 13:15
Ми недостигаш веќе...ти благодарам
сега знам што е љубов, можеш да заминеш..
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 19:13
3....2....1....sega...
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 19:20
DON'T WORRYголемо%20гушкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 23:13
... deka si mojot heroj
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 02:28
се газам од смеење коа ќе ми текне на тебе
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 02:42
Sakam da vi kazam,deka sakam nekogo,prijatno mi e so nekogo...ne mozam da kazam deka sum zaljuben bidejki vo takva playboy licnost ne mozes da se zaljubis a uste pomalku da baras ili ocekuvas vernost.No sepak mi godat reakciite od tipot..."uhhh...go vide li deckoto na Makijaveli".."Kade li samo go nasol,odkade li se pojavi ovoj tip"..Samo ednas pred 3 meseca bev so deckoto na edno gay friendly mesto-klub vo gradov..i ne bev svesen deka cela skopska gay populacija "brui" od pojavata na deckoto so kogo gi pominuvam poslednite tri meseci..Mi godese komentarot sto go kazal nekoj tip sto ne videl zaedno,a ne me poznava..U nevrzan muabet mu rekol na drugar negov koj e lud po Tom Kruz.."tvojot Tom nasproti nego e samo obicno ruzno pattce".Malku sum shokiran iskreno,bidejki vo javnost se pojavivme samo ednas vo kafic koj taa vecer imase edvaj 30 gosti,zaedno so personalot..no uste ednas se uveriv deka Skopje e tolku mal grad sto vestite se sirat po pat na osmoza
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 02:53
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 04:21
...najmil moj, sakam da ti kazam deka eksplozija od ljubov mi gi razoruva gradite...

Изменето од moira - 17.Мај.2008 во 04:21
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 08:40
...najmila moja pred eksplozija sum nekade podolu od gradite
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 11:48
...pocnav samo so ladna voda da se tusiram
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 346>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.