|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 10531054105510561057 1869> |
Автор | |
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......Cepter.....ne bese toa ,tendzerinja nesto takvo
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da...epten skapi... a drskite od kapacite se rasipuvaat...a za menuvanje ti baraat 50 evra od kapak
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...эа рекламирање на производи на ИДИВИДИ наплакаме...така да очекувајте деновиве да ви стигне фактура...
Изменето од moira - 17.Мај.2008 во 01:14 |
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za poplaki? dali nagraduvate...da ne se zaebat drugive
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nema nagradi...ne davame, samo zemame...
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........araç zimate
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...kako inaku ke setame po Rim, Pariz, Budimpesta...?
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........sram da ti esi bila Pariz,a kaj mene ne si dosla
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не ме покани... |
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.......eve sega so bardak te kanam
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....hehehehhee.... .....mila moja...a sama da dojdam...? |
|
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav.....se citame utre
|
|
|
|
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......ne mila kako samapovedi go najmiloto
|
|
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....leleeeeee, devojkava ke nana...zosto te stegnav toklu...za da legnuvas vo niedno vreme... ....pazi na strkot sega... ....dobra nok mila... |
|
Внеси реплика | страница <1 10531054105510561057 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |