|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 7891011 346> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sakam da kazam..................kad bi samo ljubit znala................ti bi meni odmah dala.......jednu noc i malo duse.......dok se oni u snu guse...............mnogu ubava pesna............
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes mi nedostigase.. No koga go slusnav tvojot glas i posle nekolku minuti razgovor mi tekna zosto ne sme poveke zaedno Trebalo pocesto da se slusame za da ne zapagjam vo iluzii deka si fin decko, pa da mi e krivo sto ne sme zaedno
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i da ti pokazam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka
Тема: Сакам да ти кажам.... i Тема: Сакам да кажам... se razlikuvaat samo vo edno... ...ти.... |
|
darkangel
Група Регистриран: 18.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми недостигаш веќе...ти благодарам
сега знам што е љубов, можеш да заминеш.. |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3....2....1....sega...
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DON'T WORRY
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... deka si mojot heroj
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се газам од смеење коа ќе ми текне на тебе
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da vi kazam,deka sakam nekogo,prijatno mi e so nekogo...ne mozam da kazam deka sum zaljuben bidejki vo takva playboy licnost ne mozes da se zaljubis a uste pomalku da baras ili ocekuvas vernost.No sepak mi godat reakciite od tipot..."uhhh...go vide li deckoto na Makijaveli".."Kade li samo go nasol,odkade li se pojavi ovoj tip"..Samo ednas pred 3 meseca bev so deckoto na edno gay friendly mesto-klub vo gradov..i ne bev svesen deka cela skopska gay populacija "brui" od pojavata na deckoto so kogo gi pominuvam poslednite tri meseci..Mi godese komentarot sto go kazal nekoj tip sto ne videl zaedno,a ne me poznava..U nevrzan muabet mu rekol na drugar negov koj e lud po Tom Kruz.."tvojot Tom nasproti nego e samo obicno ruzno pattce".Malku sum shokiran iskreno,bidejki vo javnost se pojavivme samo ednas vo kafic koj taa vecer imase edvaj 30 gosti,zaedno so personalot..no uste ednas se uveriv deka Skopje e tolku mal grad sto vestite se sirat po pat na osmoza
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...najmil moj, sakam da ti kazam deka eksplozija od ljubov mi gi razoruva gradite...
Изменето од moira - 17.Мај.2008 во 04:21 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...najmila moja pred eksplozija sum nekade podolu od gradite
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...pocnav samo so ladna voda da se tusiram
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |