IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 386387388389390 717>
Автор
Порака
sunlight_sa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Локација: Bulgaria
Статус: Офлајн
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunlight_sa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 15:23
Prijatno popladne!!!
Happy weekend!!!
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 15:37
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

BRAVO SUNLIGHT ....

JAS KE NAPISAM RECEPT ZA VLASKO KAFE:
- SE ZEMA TOPLA VODA ... NEMORA MNOGU TOPLA... MLAKA...
- ZRNO KAFE VRZANO SO KONEC ...
- SE POTOPUVA ZRNOTO EDNA STOTINKA OD SEKUNDATA ...
- KAFETO E GOTOVO ...

NAZDRAVJE !!!

... marko...marko... ako veke pushtash recepta na megunarodno nivo... te molam prashaj ekspert.. da ne se istroshat lugeto mnogu...
Vlashko kafe za prijatel:
se zema fildzan voda (koja se ostava na sonce da se zgree od prethodniot den)
1 zrno kafe vrzano so konce

se potopuva vo fildzanot so voda  ... i normalno se ostava da se podzasushi za...
... kafe za jabandzija ili pomalku sakani luge -dushmani...
1 fildzan voda (zgreano po istiot princip)
1 zrno kafe vrzano so konce i zakaceno na stapce... se vrti edno 3-4 pati nad fildzanot... i se sluzi...  znaci ne se topi...oti se arciнамигнување
 ...e sega... za da ne greshish... da ti kazam... koga ke te prashaat... koja dilema go mori Vlavot najmnogu da znaesh... dali sijalickata vo friziderot sveti i otkako ke se zatvori... zatoa ja otvora vratata i poleka ja zatvora... pa pak ja otvora i taka vo nedogled...изненадување

Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 18:12
vi posakuvam ubav vikend da si go iskoristite maksimalno za uzivanje i odmor

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 18:54

Мамамд и марко....па вие одлично се согласувате....
     и пред ручек и после ручек.....јас мислев сега ќе
     прочитам од мамамд....демант.......хи,%20хи...хи,%20хи...         големо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 22:54
Originally posted by blashka blashka напиша:

Мамамд и марко....па вие одлично се согласувате....
     и пред ручек и после ручек.....јас мислев сега ќе
     прочитам од мамамд....демант.......хи,%20хи...хи,%20хи...         големо%20гушкањеголемо%20гушкање

... nikov demant...pred vistinata i bogovite molcat.... eve sega jas go zaklav magareto....i ko shto preporaca marko... se odev po red... pa sum na misla da go kanam na pecenje.. za ona pecenoto...zdrvenoto...
...blashke... znaesh li ti zoshto Vlav ima shvalerka.... aj ne se maci... ke ti kazam... si ja shtedi zenata....големо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 23:46
...aj po edna casha...pa na spienje...

...leka nok....slatko spienje...blashke....  ne se sekiraj ...sijalickata vo friziderot mi e pregorena..
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 23:50
Pivoto e hrana....dobro za zivce...jas ke se posluzam i praaavo u krevet...leka nok mamamdголемо%20гушкање
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 06:09
Добро утро на сите!
Денеска сум подранет, иако викенд. Но, сепак со добра причина: патувам за Куманово! Се чувствувам прекрасно, бидејќи го сакам Куманово поради тоа што градот секогаш вибрира позитивно и секако Кумановци (а и Кумановки не се лоши ). Знам дека ќе биде лудо и дека овој викенд ме очекуваат незаборавни нешта.

Најдраги форумски резонатори, од се` срце ви посакувам и вам овој викенд да ви биде прекрасен! Да доживеете прекрасни мигови, на кои ќе се сеќавате засекогаш! Да бидете среќни, весели, насмеани, распеани засекогаш!
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 07:02
..so udar vo gongot...kaj nas... se javi kambanata i oznaci tocno 7:00 casot...dobro utro spankovci... ubav soncev den...vedrina i optimizam... i vnimavajte na bankomatite... gladni se ..."gi lapaat" karticite....
..da go pocneme denot ko shto e redno...so kafe...rezonancija... i  pozitivni planovi...

Изменето од mamamd - 17.Мај.2008 во 07:05
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 07:20

Добро утро и од мене....
 иако денес е неработен ден......јас будна ....рано рано.....
и фала за кафето мамамд....чек сега да си земам една цигара....намигнување

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 07:26
Originally posted by blashka blashka напиша:

Добро утро и од мене....
 иако денес е неработен ден......јас будна ....рано рано.....
и фала за кафето мамамд....чек сега да си земам една цигара....намигнување

изненадување...a jas stanav...poglednav vo kujna....sadovi do anasan...si svariv kafe... i si sednav ... mir...ubavina... "site spijat a nie sme sami"
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 07:34

Го гледам сонцево како срамежливо се појавува.....ти си во
стан......но сигурно знаеш како е  во куќа.....имам прекрасен
парк и со многу цвеќиња....сега почнуваат ове топ каранфилите
да цветаат...цел мај....и сега ќе одам малку надвор....да си ги
видам....и малку муабет со нив....намигнување
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:28
7.30????....изненадување
da ne se spremavte na ribolov da odite vie dvete pogore???

Изменето од mamma - 17.Мај.2008 во 14:55

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:32
Originally posted by mamma mamma напиша:

7.30????....изненадување
da be se spremavte na ribolov da odite vie dvete pogore???

....ne be mammce...jas stanav rano...morav...bev na nekoj kongres...ama od toa klimata... a i od muabetite me zabole glava i si dojdov... dodusha brzav... oti blashka da ne mi zamini i da ne si ja zaboravi.....

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 386387388389390 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.