![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 360> |
Автор | ||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
знам дека бев во право,..... ![]() |
||||
![]() |
||||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|||
..................ma znam deka misli na mene i me saka..............a be sigurna sum 100%.............
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|||
Знам дека... последниве денови не сум напишал ништо паметно на Форумов..... ама пусто време... го немам!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Ако има воопшто што да се нема ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|||
Исто и јас ![]() Ама не дека немам време...Кулирам нешто па несакам да напрегам вијуги ![]() |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
znam deka treba da stanam od pred komp...
|
||||
![]() |
||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|||
Ма ја знам дека одамна требаше да те поздравам.... ама извини!!!! Тоа времето е криво за се!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|||
|
||||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||||
![]() |
||||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|||
![]() ![]() |
||||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||||
![]() |
||||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|||
Ај сега и двајцата ваму на по една гушка ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||||
![]() |
||||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|||
jас не сум таа која може да те насмее,,,,
јас не сум таа која може да те расплаче,,
ниту таа која може да ти покаже колку те сака,,,
зошто не сум јас таа од која сето тоа се бара!
|
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
![]() |
||||
|||
kafeto mi se izladi
|
||||
![]() |
||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||
дека на пауза ке одам до шнајдерката карши....тек сеа приметив дека фустанот од едната страна ми е подолг....како можела онаа гуската да го утне вака јас не знам..поарно јас ке го скратев.
![]() |
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
![]() |
||||
|||
претпладнево имам многу обврски
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6566676869 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |