|
Најсекси водителка или презентерка на ТВ |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има убави презентерки и водителки, не дека нема, иако често кај нас не умеат добро да им го погодат стајлингот.
Меѓу нив, би ја издвоила Билјана Дебарлиева, мислам на МТВ е. Какви црти, каква убавина, совршена е. Не сум ја гледала во улога на водител, но како појава е мноооогу убава. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biljana Debarlieva e na A1.Svarno e ubava.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас се согласувам со Марија околу Билјана. Прекрасна е навистина. Ми се допаѓаше уште првиот пат кога се појави како водителка на ТВ Крстозбор на МТВ, мноооогу одамна. Одлично се снаоѓа и како водителка на Раноден и Бебе-магазин.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, сега ми текна на Ббе Магазин и Раноден, да.
Не бе, убаво си е убаво. Тоа очи, усни, црти воопшто, држење....Десетка. |
|
|
|
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти мене прашај ме за македонски водители, пејачи, пејачки, подвижна енциклопедија сум Инаку, Биле си е топ, затоа што е нежна, ненападна, има прекрасна дикција - во кратки црти - лик создаден за на телевизија.
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А нај...хммм..како да се изразам....непривлечни ми се една Розета Арсова и една Каролина мислам, од МТВ . Абе тоа да се немало шљиф, држење, грациозност.Катастрофа една. Ама за среќа Биле ги покрива, па можеме да кажеме “И ние имаме коњ за трка“
|
|
|
|
Quentin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А икони како Катерина Намичева, Лилјана Крстевска, Ленче Смилевска - од раните класи на школата на МТВ - вистински дами за на телевизија. Алал да им е, многу ги почитувам. Од помладиве, Оливера Трајковска - изгледа шик и преинтелигентна е.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, да, да... I approve it... убаво ја опиша Марија! И мене ми се бендисува Бибчето! Изменето од james dean - 30.Март.2008 во 19:57 |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MISLAM DEKA LILA E DOSTA SEXY VODITELKA I MIRNA MARAS-NOVA TV MN.SLATKA MI E ONAA OD PINK STO VODESE "SVE ZA LJUBAV"NE MI TEKNUVA KAKO SE VIKA...NE JA VODI VEKE ZS IMA BEBE
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Oko_okO
Нов член Регистриран: 01.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo makedonija definitivno Lila, a prezenterka Tatjana
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш веќе изгледа ја имам спомнато погоре, ама без разлика морам пак да ја спомнам пошто вчера ја видов во живо - Ели Танасковска ! No.1 ми е во секој поглед! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mirna maras!,....da t9 se omili i dozdot,...ako taa kaze deka ke,....kishelo !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lila Filipovska.
|
|
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
|
Donna_ocean
Нов член Регистриран: 16.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toni mihajlovski .........bez komentar naj bolji
|
|
donnnaaaaaaa
|
|
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |