IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Коалиција Сонце
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коалиција Сонце

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 19>
Автор
Порака
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Статус: Офлајн
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 14:30
Originally posted by nenno nenno напиша:

SONCE za decata, SONCE za nas, SONCE za PENZIONERITE, SONCE za EVROPA

ti nenno si edno najgolemo srcence...kako mozes posle 15 godini gubenje vreme so sdsm uste da bidesh za niv...dali si dobil od partija nesto ili dali ti pomognale nesto pa si za niv...ne sum protiv sdsm ili sum za vmro i obratno ...za nikogo ne sum samo ne znma kako mozat mladi deca da ginat za nekoja glupa partija ili nekoj glup lider ...koj misli deka se znae a jas ne smeam nisto da mu kazam....pa ne li te vregja toa ednoumie....i na kraj aj da beshe Branko lider covekot bar znae ima harizma...sega so Rada pa neli Vi e smesno da ja slusate...toa e isto kako Gvujo koga go slusam da zboruva na miting...ni ima harizma ni ima elokventnost...ni ima recnik ama toa e...najslabi lideri od postoenje na RM imame sega
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 17:23

Се гледа дека си добил сончаница. Зарем малку лажеа и крадеа? Да можат и сонцето ќе ни го украдат.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:11
Абе сите за жалење сте да можите очите би си ги извадиле едни со други за кретените во власта и со е најжално ке ке дојдат на власт пак ќе ви ги удрат клоците.Се лигушите кај ке стасате за да се пофалите со по некој глас в партија.И наместо да ги бојкотираме изборите ние уште си ги кршиме главите за истите идиоти.
Уште со исти финти секои избори ги добиваат а вие уште никако да се свестите.
Слепите слепи водат!!!!
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:15
Не!
Слепите слепи водат!!!!
Не е точно!!!
Итрите ги водат будалите!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:20
Имаш право!Само криво ми е што малку се тие што го знаат тоа....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:24
Само не мие јасно кога ќе се свести овој народ да ги обеси сите и да почнеме одново!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:28
Да ги обесиме???
Не се согласувам!!!
Веднаш ќе дојдат други, па половина народ ќе виси на бандерите.
Најдобро е да не гласаме за никого (се разбира кога поголемиот дел од гласачкото тело би прифатил), па ќе ги тргнеме од врат.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:34
Така треба ама nenno после ќе го караат в партија!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:38
Море и мене ќе ме караат, ама досега ништо не сториле да ми помогнат. Пред секои избори сум популарен: нозете ќе ги скршат да ме стигнат. А после изборите? Тогаш сум последното дупче на кавалот.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 18:43
nekoj saka da bide sonce no e obicna daska
talpa
edino so ima e senka- od neja nemoze da se pobegne

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 20:08
НЕ Е НЕБО ОВА ШТО ГО НУДАТ
НЕ Е СОНЦЕТО ЗЛАТО ШТО СВЕТИ
АКО МОЖАТ БИ ГО ПРОДАЛЕ БОГА.....
ова не важи само за сдсм,или за вмро...
важи за сите квази политичари и сите кобајаги партии кои масовно го лажат својот народ...а ние...кутрички...абе,се им веруваме
ех,кога немаме добри генерали ,па да направат една чистка на трулежов македонски...ех...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 21:09
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

ti nenno si edno najgolemo srcence...kako mozes posle 15 godini gubenje vreme so sdsm uste da bidesh za niv...dali si dobil od partija nesto ili dali ti pomognale nesto pa si za niv...ne sum protiv sdsm ili sum za vmro i obratno ...za nikogo ne sum samo ne znma kako mozat mladi deca da ginat za nekoja glupa partija ili nekoj glup lider ...koj misli deka se znae a jas ne smeam nisto da mu kazam....pa ne li te vregja toa ednoumie....i na kraj aj da beshe Branko lider covekot bar znae ima harizma...sega so Rada pa neli Vi e smesno da ja slusate...toa e isto kako Gvujo koga go slusam da zboruva na miting...ni ima harizma ni ima elokventnost...ni ima recnik ama toa e...najslabi lideri od postoenje na RM imame sega
SDSM nisto nema napraveno za mene, naprotiv del od nekogasnite celnici vo SDSM mi imaat i problem napraveno. Da bidam iskren, rabotam vo AD, se zaposliv na konk*rs bez prijateli. Edno moram da ti priznaam,Dimov, Megi, Maki Nacevski, Sasa Andonovski, i red takvi kreteni ja unistija taa moja partija, ama i Daravelski, Staninov, Lambe, Vojo, Staninov itn isto taka napravija paraspur. Spored logikata treba da ne glasame za niedna partija(vo pravo si), no ako gledas deka ti ja rasformiraat drzavata(ne go kazuvam ova tendencizno, Gruevski e zaloznik i na Taci i na Ahmeti), normalno ke go odberes posigurnoto. So SDSM barem znaes deka nema da ti ja dovedat drzavata vo haos na bezbednosen plan, a sto se odnesuva do ekonomija, ni edni ni drugi ne gi biva(SDSM-Popovski, Vmro-Slavevski) Ova e ona sto go mislam, no bilo koj drug ako me predizvika so tendencizni navredi kon ona vo sto ja veruvam, deset pati poagresivno ke mu vozvratam. Pozdrav Pavlin
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 21:19

licno mislam deka nikoj nikomu ne e zaloznik .... barem sto se odnesuva do MKD politicka scena .... site zaedno se zaloznici na edna pogolema i posilna organizacija koja koristejci gi malite i slabite , sozdavajci atmosfera na poddrska kaj ednite ili drugite vo daden moment , upravuva so celiot ovoj region a se so cel na svoi " nacionalni " interesi .... kako sto gi brani istite sirum svetot ..... ednostavno i prosto ... razdeli pa vladej .... dodeka imas potreba .. a potoa , oci neka si vadat .....

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 21:26
a sto se odnesuva do " politicarite " od MKD politicki blok , edno e povece od sigurno .... ne znaat nisto povece od narodot koj uspesno go lazat vece celi 17 godini ..... doznavaat samo odredeni detali od planot za odbrana na " nacionalnite " interesi i nisto povece .... gi drzat na kapka .....  dodeka " politicarite " od albanskiot blok , za razlika od MKD " politicari " , donekade se podobro zapoznaeni so ona sto sleduva samo poradi faktot sto se mnogu vazen element vo seto ova sto se slucuva vo ovoj del od regionot ....... postojani pritisoci i zakani za sekoja edna vlada vo Makedonija ili srbija .... i samiot priem na albanija vo nato ne e nisto povece od politicka odluka ...... za da se obezbedi grbot na nekoi destruktivno - ucenuvacki faktori vo MKD i srbija ... pa mozebi i crna gora naskoro ... vednas posle Makedonija .....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.