|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naezen i nakostresen...vooduseven...silno cuvstvo na slabost...trnam omlitaven...od dopiri takvi kade sekoe dvizenje eden stih i vozdiska kako propratna muzika na uvce...sigurno se slucuva samo sega i nikogas poveke zosto premnogu e dobro i premnogu nevistinito...izlivi kako poplava so zelba za povtoruvanje bez stram i strav...kolku socno moze da bide teloto...kolku moze da se izleze od sopstvena koza...
I kade sega ?...sega e poneizvesno od bilo koga zaradi otfrlanje na skromnosta, zaradi presilnata svetlina sto ne tera za zirkame niz trepavici...sega e presudno koga mokta sto voobicano vrvi, ne odminuva i zaminuva... Miloto sekavanje na edna rana sto ne bolese i koja dobrovolno se steknuva kako luzna na rame od vakcina...kako paganje na mlecen zab...kako koga gledas, a seuste ne ti se veruva...pojava kako nacrtana dodeka zad nea oblacite se mestat da vlezat vo kadar...oci prodorni od koi te skokotka sekoj del od dusata, a ti se smees iako nisto ne e kazano nitu pak pomisleno sto bi te prisililo za bilo sto...ednostavno sakas bez soglasnost na bilo kogo, ednostavno ti samo deluvas vo soglasnost so sifrite koi lesno se prepoznavaat... |
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ti e tehnicarce |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mozam da prestanam nitu da usporam...koga ne si mi vo blizina i hranata ima vkus na guma, nitu zabelezuvam rumenilo na necij lik...pogodi koja mi e sekoja vtora misla ?...kolku e dobro koga ke ti stavam raka na rame gledajki nekade sprotivno od zalezot na sonceto zosto nie potocno i ne zaebelezuvame sto se slucuva okolu nas, ednostavno ne ni e vazno sto cesto i nastinuvame zosto ne se pazime...vo sekakov smisol...se odviknav od sekakov drug dopir...kako da dopiram karpi...sekogas moram da te gusnam i poigruvam so tvojata kosa dodeka so usnite se ustremuvam kon tvoeto lice kako sokol sto videl dolgoocekuvan plen i priguseno rzam kako opomena za sekoj sto bi mozel da se najde vo blizina i sto bi se obidel da trgne po mojot primer...ti si sebicno moja...so lisici bi te zakacil za mene...sekoj del od tebe e sladok, a ke te grickam dodeka mi ostane i posledniot zab poradi sekernite nanosi sto doagaat od tebe...ne odi nikade denes...ke si lezime i ke se galime zosto toa e najvaznata rabota sto postoi, za se drugo ima vreme, maskite ne cekaat kaj svetnatite cevli, no denes da bideme kako uplaseni deca zbieni eden uz drug se dodeka ne porasneme preku nokta koja ke ne nauci na osnovnite pravila od koi najvaznoto e deka eden bez drug sme nisto...
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si we??
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja cekam uste Mona vo grmuska
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahhhaahaaha, ama ke ja najdis kako ne |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke ja najdam i oro ke mi igra
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako tigar spremen za skok ja cekam slednata sansa, dodeka necujno se dvizis megu adamite...srceto lupa sakajki pred mene da ja dostigne celta koja go ima tvojot oblik, od kandzite moi se odbiva svetlina sto zaslepuva i vreme...bidna za skok...ne se odbrani dodeka sekoj dopir gi mami iskrite kako svetulki vo igra so go osvetluvat tvojot lik i go zdogleduvam vistinskoto oblicje na bozicata...ne si kako drugite na koi ne im bese dadena sansa da bidat osvetleni i pogledani so ocite na vistinata...ti si sreknica...odbranata...ne sum veke tigar, samo mace sto se trla od tebe i prede uzivajki...epizodata opstanok zavrsi zosto siti se valkame niz trevata so lica nenaviknati na tolku smeenja, race vkocaneti, nenaviknati na tolku guskanja, oteceni usni, nenaviknati na tolku baknuvanja...umorno srekni go zavrsuvame denot bez da se odvoime makar i na vecna sekunda plasejki se od osuda da bideme ona sto bevme...se ispituvame...sekoj milimetar e vazen i nisto ne smee da se zanemari...nenaviknati da bideme da bideme tolku vazni i edinstveni, vosh*teno gledajki eden vo drug zaboravajki da zememe zdiv, zaboravajki da trepneme za da ne ispustime nekoja sekunda od nasite postoenja koi stanaa besceneti...nie sme edno isto...tvojata pesna jas ja pejam, moite sareni perduvi se tvoi, so koi se toporam za da me zabelezis...nemam zborovi da ti predadam, rajskata tisina me golta i samo tvojata vozdiska me odrzuva...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se seguvam...niedna ne moze da se sporedi so tebe......te provocirav samo da vidam dali seuste me sakas
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
forever and ever after
|
|
apce
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
my love...I love you
Ja vakvi samo praam, ako te prasa nekoj Изменето од zbunet - 17.Мај.2008 во 14:23 |
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |