|
Што сте во хороскоп? |
Внеси реплика | страница <1 34567 46> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kako se odreduva podznakot ?
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored tocnoto vreme na raganje
potoa se naogas vo tabela! Daj mi vreme i datum milsam deka ja imam doma tabelata pa ke ti kazam! P.S.-I godinata na raganje ke mi treba! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne mora podznak ...golemo cudo...
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne mora de
|
|
|
|
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za tocno odreduvanje na podznakot potrebno e cas, datum i mesto na ragjanje. Ne e isto dali e nekoj roden vo Makedonija ili vo Amerika.
|
|
What you see,hear and feel is not always true.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kakva li vrska ima ova ? Za Strelec: 1. boja koja ve odmara e Zelena 2. muzika vo F-tonalitet 3. sreken den Petok 4. da se druzis so onie koi se vo znak Vodolii , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Septemvri 6. imas karmicno i posledicno telo – cetvrta cakra |
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa se opsti karakteristiki ili sklonosti na eden znak, no tie ne vazat za site.
Strelecot vo nekoi raboti e dosta slicen na bliznakot no so poinakov kavlitet. Toa e ognen znak so nemiren duh, tesko da se vrze da sedi na 1 mesto, mnogu patuva, itn. |
|
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
astra a znaes nesto za bikovite(mazite) i nivniot ljuboven zivot?
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu strastveni Nikita. Sakaat zdrav seks.I obicno se po jadenjeto. Vo princip se semejni lugje gi sakaat zenata i decata, privrzani im se. No znaat i da bidat opasno ljubomorni. Nedja boze da se naluti Bik. Mislam deka ne se bas skloni na neverstva, ako go najdat toa sto im treba od partnerkata. No ova e opsto, site drugi dteali se odreduvaat preku dobra analiza na natalna karta od profesionalec.
|
|
|
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala astra... |
|
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повели и друг пат. Ако знам ќе кажам.
Инаку биковите знаат и да бидат доста тврдоглави, односно своеглави. |
|
|
|
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A Astra ajde sega informacii za skorpija(ako ne ti e problem),i mazi i zeni!
Se' sakam da znam,iako veke dosta imam procitano,ama moze ke naucam nesto novo! |
|
|
|
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha to4no,to4no.... so po4it kon bikovite ama mislam deka i malku podlaznuvaat i sakaat da si igraat so 4uvstvata na drugite.... |
|
|
|
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па знаат да направат емотивни уцени, ама затоа треба да се „прочитаат добро“ за да се види на која воденица им оди муабетот
Сепак колку што ги познавам немаат лоша душа. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |