|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 9293949596 147> |
Автор | ||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе немам проблеми со тоа....јас сум од Криптон како и останатите 2 милиона Македонци |
||
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама зборуваш и читаш бугарски? кога бе го научи? |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе читај погоре мор.. Аз сам од Криптон (.на блгарски) , I am Superman.... Ма да малку го знам Бугарскиот....али убаво е сите јазици да се знаат... Изменето од Vladimir88 - 15.Мај.2008 во 18:00 |
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.kli.org/
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ja otvara kaj mene stranata |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
WTF
Klingon Language Institute Lol Абе ајде не ме заебавај, каде е овој јазичен институт во Америка сигурно |
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
The Klingon Language InstituteWelcome to the Klingon Language Institute. That's right, Klingon. Those bumpy headed aliens of Star Trek really have their own language, one which has far outgrown mere television and film. That's what we're about. We're here to promote and support this unique and exciting language. So, whether you've just stumbled in here by accident, or lost a bet, or have sought long and hard for people who share your passion for the warriors' tongue, come on in. Our site has information and resources to interest both skeptic and enthusiast alike. Join us in our exploration of the galaxy's fastest growing language. |
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.kli.org/pics/piqdemo.gif
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И го учиш ли ти овој јазик Гахх |
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хех интересно А и азбукава каква е оригинална Дефинитивно мојата најомилена серија е Стар Трек.. |
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не си гледал Heroes
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сестра ми вели дека била добра серија Инаку ја гледав на Арена, па мислам да ги симнувам сите 2 сезони Lost сезона 4 ја симнав цела И Prison Break ќе ја симнувам Сега пред малку го гледав овој со Џеки Чен и со Џет Ли најновиот филм Забрането Кралство Изменето од Vladimir88 - 15.Мај.2008 во 18:17 |
||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prison Break e мног як
|
||
Внеси реплика | страница <1 9293949596 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |