|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 9192939495 147> |
Автор | |||
Oho Boh
Сениор Регистриран: 09.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тоа весник може и да е на нашето ВМРО но не сум сигурен. Во секой случай не е од масовните.
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Всички Стари цркви и Манастири в Македонија са строени с пари на Блгарскиот народ..според Божидар Димитров...
Така пишува Божо во неговите бисери.. Јас отидов да го читам овој Бисер на мудроста.. Да видиме, што пишува Божо најинтересен ми е тој човек... |
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Незнам чив е али знам дека на страната ја има Бугарија со нејзините општини и некои личности Дали се ваши академци, политичари тоа незнам... |
|||
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Божо не човек
|
|||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и што значи? |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кадаиф е турски збор...
А инаку шала на страна само се зафкавам малку, додуша првпат во мојот живот гледам Бугарски весник... Ова најозбилно досега не сум видел Бугарски весник Али сега кога прочитав ми падна жал со што ви ги клукаат мозочињата во Бугарија за нас Изменето од Vladimir88 - 15.Мај.2008 во 17:31 |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Инаку Кадаиф М__Г е благо....
Се јаде....ма да јас не го јадам многу многу......грозен ми е а и мајка ми оддамна не правела тоа... Кадаиф е турски збор... А инаку шала на страна само се зафкавам малку, додуша првпат во мојот живот гледам Бугарски весник... Ова најозбилно досега не сум видел Бугарски весник Али сега кога прочитав ми падна жал со што ви ги клукаат мозочињата во Бугарија за нас Изменето од Vladimir88 - 15.Мај.2008 во 17:32 |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да бе да, не си чел пък ми пускаш цитати на Мисирков од "20 юли" и "Македония" айде не на мене тия |
|||
Дудуловски
Група Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кадаиф е турцизам, значи збор донесен од Турците, но нема турско потекло. Зборот е оригинално арапски.
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро, тоа се веќе весници стари 100 години Овака некој весник од Бугарија, сега нов, свеж што се вика првпат гледам.....не сум видел досега....... Ма да се гледа дека има ептен психопатска содржина(само за Македонците) ама пак, првпат гледам.. Сега се осеќам како да сум го освоил Еверест Изменето од Vladimir88 - 15.Мај.2008 во 17:41 |
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
свеж?-мислиш топол излезен тазе од штампа
|
|||
|
|||
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што ти е? проблеми с дишането или те ладно на врта? Изменето од __ __ - 15.Мај.2008 во 17:56 |
|||
Внеси реплика | страница <1 9192939495 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |