|
Музички желби |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | ||
bellA KAULITZ
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AKO MOZES PESNITE OD TOKIOHOTEL
|
||
FREIHEIT89
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
biraj sto sakas http://megadownload.net/search/tokiohotel/all.html http://megadownload.net/search/tokio%20hotel/all.html Изменето од LouWeed - 15.Мај.2008 во 12:57 |
||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Postarite albumi na Parketi kako Gazirana harmonija i Griza na sovesta.Ve moolllllaaaaaaaaaaaaammmmm!!!!!!!!!!!!!!
|
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
macaparket
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Daj odogovorete miiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
|
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа маца успеав до сега само ова да го најдам http://rapidshare.com/files/5667830/Parketi_new_album.zip.html најверојатно го имаш ама за постари мак. албуми знаеш дека треба некој да upload-ира на нет пошто вака по некоја случајност не можеш да улеташ на наш труд |
||
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Baram edna pesna,
francuska, se vikase "Makedonka" kako i da se pisuva toa na francuski! Izvedena e na Evrovizija mislam na pocetok na '90. Peacot e francuzin koj sto imase zena makedonka i nejze i' ja imase posveteno pesnava! Na se' se sekavam, ama ne mozam da ja najdam! Bi bilo fino da mi ja najde nekoj! Odnapred blagodaram! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тој некој може да бидам јас? Инаку стварно ме измачи песничкава, ја има испеано Philippe Lafontaine а песната се вика Macédomienne што значи Мојата Македонска Жена песната е Белгијска и е испеана 1990 год. на Евровизискиот натпревар кој се одржа во Загреб (тогашна) Југославија и се смета за една од најубавите песни било кога испеани на Евровизија! Песната е посветена на неговата тогашна жена која била Македонка и која му го свртела паметот ко на пубертетлија жалната страна е тоа што после некое време го напуштила кутриот Philippe и овој завршил во ментална установа да се лечи од депресија затоа оваа песна Иренице не си можела да ја најдеш, пошто никогаш не е издаден сингл баш од оваа причина Само јас малку покопав со моите програмчиња и ја најдов Повели...http://www.2shared.com/file/3328327/8df465e3/Belgium_-_Philippe_Lafontaine_-_Macedomienne.html Изменето од Drlja - 23.Мај.2008 во 16:34 |
||
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drlja
blagodaram najiskreno za pesnata! Jas mislev deka zemjata pretstavnik e Francija ama sepak bilo Belgija! Ne mozes da mi zameris, imav 7 godini koga se zaljubiv vo pesnava! Pisuvav po sekavanje! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повторно јас
Ќе биде ли проблем да се најде песната „Моите слики“ или така нешто ќе да беше, од Меморија, кога почна Ристо Самарџиев да пее со нив? Од 90-тите беше оваа песна, многу ми е убава, ама никаде не можам да ја најдам... Однапред благодарам!!! |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
CRESA
Сениор Регистриран: 18.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HM...MUZICKI ZELBI.
ABE ...... JAS SI JA SLUSAM ANTONIJA SOLA.......A SO TOSE SE BUDAM I SI LEGNUVAM......SAKAM NEKOI BALADI OD BON JOVI, I ONAA PESNATA OD METALIKA NOTHING ELSE MATER I DR |
||
sladjana_d
Група Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako moze nekoj da mi ja najde pesnata od Bojan Tomovic i Jovana Pajic, ne znam kako se vika
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Песничката се вика "Нашите слики", ја напиша и испеа Ристо Самарџиев 1996 год. додека беше вокал во легендарната група Меморија, бај д веј лично ја сметам за една од најубавите мак. балади еве ти даунлоуд линкче, линкче за да си ја слушаш а и текст за да си ја потпевнуваш http://www.2shared.com/file/3377277/61c264b7/memorija-nasite.html Нашите слики - Меморија (пее Ристо Самарџиев) Во моите мисли сеуште стоиш ко осамен остров сред океан. Во моите песни ќе те има секогаш, ууу, во душата рана длабока.
Твоето име ко сенка ме следи и очите твои пред мене се. Нашите слики како икони ги чувам, ммм, и солзите не ги запирам.
Сеуште сум херој во ноќите долги пијани, ко скитник на пат се плашам да легнам негде да заспијам и сеуште сам во мугрите знам без тебе пусто е. |
||
|
||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повели http://www.2shared.com/file/3378110/f3d9f89d/Bojan_Tomovic_-_2008_-_02_-_Jugic__Duet_with_Jovana_.html само една забелешка, ДО КОГА СО ВАКОВ ТРЕШ ТУРБО ФОЛК |
||
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срце си Дрља.... ти благодарам многу, најмногу на свет!!!! И мене оваа песна ми е една од најубавите македонски балади, дефинитивно е прекрасна!!! За ова честам пијачка |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |