|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 10351036103710381039 1869> |
Автор | ||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
АУУУУФ Штрагенс.
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I tebe Palestinec
|
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mila, kaj si ti....dojdi i jas da te |
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve i od mene
Palestinec, dobro vecer |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ne se grizi mila, i da se razdeni...silno svetanal den...! ...mene nokta mi e svetla i prekrasna kako den... |
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve me mila
ama poretko Mnogu frustrirani luge nekoi na forumov pa ne mi se citaat sekogas tugi budalastini! |
||
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mila ima sekakvi....sovet...PRESKAKAJ GI...
|
||
Irenica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam mila,
ama nasekade se se kotat kako zajcinja! Nego kazete kako ste vie dvete,ubavite oni? |
||
|
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каде ти на форумов во овие ситни саати?
Ова е изненадување.
Како се вика изненадување на Француски?
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...super sum mila....eve svetam... ....ne primetuvas svetlina... ...ti kako si mi...?...i ne se opteretuvaj so zajcinjata...kaj i da e ke skoknat i ke se izgubat.... |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што и мене ма?
|
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Surpris
od kade jas...legnav denes okolu 7 da odmoram malku, i odmarav do 2 po polnok sega ke dremam do niedno vreme...a utre ke dremam vo kancelarija |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iznenaduvanje na francuski....surprise, isto kako na angliski... ...kolku sum umna... |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ah, profesorkava pobrza od mene....
|
||
Внеси реплика | страница <1 10351036103710381039 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |