|
Како до вечен живот? |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | ||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...НЕ,НИСАМ ТИ РЕКАО СВЕЕЕЕ.....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj e pat do necie srce????????????????????
neveruvam deka e toa so go mislis zatoa so rastojanie e nemerlivo nekogas ogromno nekogas blisko i vremenski ne se izoduva taka e so LEGENDATA taa dava vecen zivot preku pat so nemoze da se izodi- mora da se prezivee patot |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoj da slusnam posle nekoja godina za mene da se pisuvalo legenda
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТОА И ЈАС ТИ ГО ВЕЛАМ: ЗА НЕКОИ ПАТОТ Е КРАТОК ЗА НЕКОИ ДОЛГ НЕКОИ ПАК НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ИЗОДАт. МИСЛАМ ДЕКА СЕ РАЗБИРАМЕ. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВО ПРОЦЕС НА ПЕЧАТЕЊЕ Е |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ПАТОТ ДО МОЕТО СРЦЕ ЗА НЕКОИ Е ...2,7 СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ...ХАХАХАХХАХААААА
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele lele lele STOPIRAJTE a i onaka ke se rasipe printerot...... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So ljubov, ke zivees vo srcata na tie sto te sakaat, posle tie raskazuvaat na svoite pokolenija...Jas znam i im razkazuvam za moite pra dedovci....taka tie ziveat .Vecno? Nisto ne e vecno.
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vrezi go svoeto jas vo drugite tie
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto e toa vecnost!?
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
niso ne e- no ubavo se izgovara |
||
|
||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne zvuci egoisticki? |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne egoisticki zvuci vrezi go jas vo sebe si |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |