![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 717> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
У ла ла! Сакам и јас од тоа во чашата на Санлајт
![]() Добар ви ден реознатори мили. Знам дека сте супер, па продолжете само така! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ајде сега да ви кажам добар ден....
Марко...не ја гледам нешто во последно време...Херо...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
PRIJATNO POPLADNE REZONATORI ... FALA ZA BANICATA BLASHA ... SUPER SI JA NAPRAVILA ... AMI NE E SAMO HERO STO FALI ... FROSINA I NEA JA NEMA ... JOSEFINA PAK SE JAVUVA OD VREME NA VREME ... HERO SIGURNO KE SE POJAVI ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Се надевам дека сепак ќе се појават...и Херо и Фросина...
а со утринското кафе...на Јозефина ..си се насладувам.......
![]() а за баничката...задоволство ми беше....
![]() |
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
zivej go zivotot najdobro sto znaes
|
|
![]() |
|
Josefina_m ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 608 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
DOBRO UTRO NA SITE!!!
Dobro utro i na teb Josefina!!! Prijaten i uspeshen den!!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ZDRAVOOOOOOOOOOO REZONATORIIIIIIII .. PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEN !!!! POZDRAV SUNLIGHT I JOSEFINA ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZDRAVO MAMMA .... BRAVO ZA LALINJATA ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Па добро де....кај сте сите........
![]() мамамд...почнуваш да ме загрижуваш...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DOBRA VECHER REZONATORIIIIIIIIIII ....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |