|
Зошто мажите сакаат искусни жени во кревет???? |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | ||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Мај.2008 во 17:43 |
|
STO MISLITE ZA OVA A????ZASTO MAZITE SAKAAT ISKUSNI ILI DA NE KAZAM(k*rVI) VO KREVET???................ Изменето од Biba_G - 03.Февруари.2009 во 14:43 |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zatoa sho e bolje starka da se muchi, nego mlada da se uchi...
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зш кај постарите секогаш е евтина тарифа.......
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
................a od kaj znaes?????nekoj ti kazal????????e pa te izlazal...............
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.............lazeshhhhhhhhhh.......................
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dusa mila , pa ti postaro ne si probal , garant , sto postaro i poskapo zs e povredno . |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ЈА БИ ДА ПРОБАМ!...АКО МОЖЕ..
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...... |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ОВИЕ ПОСТАРИТЕ ОД МЕНЕ...МОЖЕ И ЏАБЕ ДАВААТ!! |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a sto sakas ti mil da probas..........postara ili iskusna.....?????ili mlado??????mozebi...............
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Po mene se raboti za cuvstva, a ne za prazna tehnika...t.e. cuvstvata ja uslovuvaat i tehnikata
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....i taka nataka.......i taka navaka a????????,................kolku sto razbrav jas..............
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех не е исто ново фабричко и поволно ......... мислам се разбираме.......сеа немојте толку револт за тоа..... така јас знам дека е......сум пробал |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..........ok....nikoj ne go osporuva toa.......sekoj saka pomlado pored sebe.............bilo toa da e masko ili zensko.............no ne pravime muabet za toa.........zboruvame za iskustvo...............
|
||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |