IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто мажите лижат?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто мажите лижат?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 38>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 23:06
Se si e ubavo
se e OK,
ama mora posle niz usta
da brkam nekoe vlakno,

ama sea
jebi ga,
sakam da se e...
 a da ne mi v...
ustvari da l...
a da imam cista usta...
 i taka
i toa..

i se mi se cini deka moderatorive
ke go izbrisat ova ...

Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 12:40
Originally posted by zagor zagor напиша:

...ТОА Е САМО СЕЗОНСКИ..БАРЕМ ЗА МЕНЕ!!!

............ova znaci deka samo letna sezona upraznjavas?????.........голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 22:23
sakammmm da lizam i tocka плазење
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 08:56
Koj lize, zlo ne misli
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 12:37
Vidi sea...
Zostoo...??
Zosto kolku i da lizat,
pa ke ostane za lizenje...!!!!

Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 15:22
...........aha ....sakash da kazes deka ne se trosi..............kako onaa starata pogovorka.............ne e sapun da se istroshi?????голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
trnar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Мај.2008
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trnar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 00:36
Da,da,da sakam da lizam.Ponekogas nekoe vlakno zaebava.Ama ako dobro depilirana ne ja lizam ,ja JADAM.GRRRRRRRRRRRRR

Изменето од trnar - 08.Јуни.2008 во 00:36
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 04:09

...НЕ САМО ШТО ЌЕ ЈА ИЗЛИЖАМ...БЕЗ НОС ДА БАПНАМ И ЈАЗИК ДО ПАПОК, СЛАСТ НЕ БИВА...А,АКО ЗБЕСНАМ ,МОЖЕ И ДА ЈА ИЗАПАМ(УАПАМ...ПОЛИТЕРАТУРНО... ).!!!!

И утредента со немиена уста одиш на честитање по свадби и нормално.... "AЈ ДА СЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ(ТРИПАТИ ЦМОК...)..АЈ СО СРЕЌА НЕКА ИМ Е ..(ПОВТОРНО ТРИПАТИ ...ЦМОК...)"

Па кога ќе јадиш после со немиена уста пренесуваш вагинални сокови, смрдеа на риба и разни бацили на сервисот за јадење....

(со твоите камења по твојата глава)
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 13:48
dobro shto si uspeal da mu gi fatish,...mislam,...kamenjata!голема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 13:58
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

...НЕ САМО ШТО ЌЕ ЈА ИЗЛИЖАМ...БЕЗ НОС ДА БАПНАМ И ЈАЗИК ДО ПАПОК, СЛАСТ НЕ БИВА...А,АКО ЗБЕСНАМ ,МОЖЕ И ДА ЈА ИЗАПАМ(УАПАМ...ПОЛИТЕРАТУРНО... ).!!!!

И утредента со немиена уста одиш на честитање по свадби и нормално.... "AЈ ДА СЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ(ТРИПАТИ ЦМОК...)..АЈ СО СРЕЌА НЕКА ИМ Е ..(ПОВТОРНО ТРИПАТИ ...ЦМОК...)"

Па кога ќе јадиш после со немиена уста пренесуваш вагинални сокови, смрдеа на риба и разни бацили на сервисот за јадење....

(со твоите камења по твојата глава)

retko idiotski post REBEL
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 14:05
Sakam da lizam pipi ama samo od devojkami
mnogu i e ubava ima rozeva pipi
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 14:14
Originally posted by fiks fiks напиша:

Sakam da lizam pipi ama samo od devojkami
mnogu i e ubava ima rozeva pipi

голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 14:17

shto da pravam jas sakam a taa uziva
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 14:18
i toj post mi se dopagja среќа

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.