|
Коалиција Сонце |
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja slusnav shekjerinska kako recePONOVO SE RODI SONCE NA SLOBODATAKOJA SLOBODA ??? BRE
Изменето од moira - 14.Мај.2008 во 01:07 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми ја вреѓај...... лидерката.
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ZASTO drskost gico ?na Sonceto da ne imaat exsluzivno pravo samo DPMNE-ovcite?...Da ne go patentirale...i registrirale Sonceto? |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
KOJA PIPERKA? |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobravecer nenno...i da se razbereme...oni za mene ne se VMRO...VMRO sme site nie...i jas i ti...tatkovcite,dedovcite i babite nasi...oni se samo DPMNE-ovci
Изменето од moira - 14.Мај.2008 во 01:23 |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За ајвар правење.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NITU ZA TOA NE JA BIGJAVA PA KAMU ZA STAPOV |
|||
|
|||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мојата Лидерка е најдобра...и не биди вулгарен, стап,мап, ова, она.
|
|||
nenno
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SO KORISTIS TI
E IRELEVANTHO BITNO E DEKA SI RAKETA POLETAREC FIJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU VI ZAVIDUVAM NA LEKOMISLENOSTA |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E VAKA NENNO
MOJ JUNANECE KOMUNJARSKI ZA NAVREDA NA lp - KJE RAZGOVARAME POKASNO AKO IMAS HRABROST NAPISI GO TOA TUKA - DA POCNEME DA SE NADMUDRUVAME AJ TIPCINO , GENIJALNA DA TE VIDAM KOLKU ZNAES |
|||
|
|||
nenno
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NENICHKO MALECKO
ILI CAVKA TI ISPILA MOZOCE ILI TATKO TI DEBELO SE NAFATIRA ZA OVIE 18 GODINI AJ MILO KAZI SO E ISTINA DA ZIVEE MOJ NENICHKO SDSMOVCHE- OPOZICIONERCE Изменето од anakin - 14.Мај.2008 во 01:26 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |