IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Коалиција Сонце
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коалиција Сонце

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:57
ja slusnav shekjerinska kako recePONOVO SE RODI SONCE NA SLOBODATAKOJA SLOBODA ??? BRE

Изменето од moira - 14.Мај.2008 во 01:07
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:58
Не ми ја вреѓај...... лидерката.
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:01
Originally posted by anastea anastea напиша:

<FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=3>SONCE???... Vakva drskost e svojstvena samo za SDSM!!.

ZASTO drskost gico ?na Sonceto da ne imaat exsluzivno pravo samo DPMNE-ovcite?...Da ne go patentirale...i registrirale Sonceto?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:05
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Originally posted by anastea anastea напиша:

<FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=3>SONCE???... Vakva drskost e svojstvena samo za SDSM!!.

ZASTO drskost gico ?na Sonceto da ne imaat exsluzivno pravo samo DPMNE-ovcite?...Da ne go patentirale...i registrirale Sonceto?
OD KAJ ZNAAT VMROVCITE STO E PATENT, ke pomislat deka za pantaloni im zboris. Makijaveli BRAVO i ZDRAVO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:09
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

KOJA PIPERKA?збунетост
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:10
dobravecer nenno...i da se razbereme...oni za mene ne se VMRO...VMRO sme site nie...i jas i ti...tatkovcite,dedovcite i babite nasi...oni se samo DPMNE-ovci

Изменето од moira - 14.Мај.2008 во 01:23
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:10
Originally posted by anakin anakin напиша:

KOJA PIPERKA?збунетост

За ајвар правење.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:15

KOJA PIPERKA?збунетост

За ајвар правење.

NITU ZA TOA NE JA BIGJAVA PA KAMU ZA STAPOV

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:16
Мојата Лидерка е најдобра...и не биди вулгарен, стап,мап, ова, она.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:17
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

dobravecer nenno...i da se razbereme...oni za mene ne se VMRO...VMRO sme site nie...i jas i ti...tatkovcite,dedovcite i babite nasi...oni se samo DPMNE-ovci
Vo pravo si, ali deckive od DPMNE ne ni znaat sto znaci DPMNE, pa zatoa mora da go koristam vekovniot makedonski psevdonim koi oni go zloupotrebuvaat. Od sega ke koristam DPMNE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:18
SO KORISTIS TI
E IRELEVANTHO
BITNO E DEKA SI RAKETA
POLETAREC
FIJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

VI ZAVIDUVAM NA LEKOMISLENOSTA

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:21
E VAKA NENNO
MOJ JUNANECE KOMUNJARSKI

ZA NAVREDA NA lp - KJE RAZGOVARAME POKASNO

AKO IMAS HRABROST

NAPISI GO TOA TUKA - DA POCNEME DA SE NADMUDRUVAME

AJ TIPCINO , GENIJALNA DA TE VIDAM KOLKU ZNAES

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:21

SO KORISTIS TIE IRELEVANTHOBITNO E DEKA SI RAKETAPOLETARECFIJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUVI ZAVIDUVAM NA LEKOMISLENOSTA
BUGARI = DPMNE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 01:24
NENICHKO MALECKO
ILI CAVKA TI ISPILA MOZOCE
ILI TATKO TI
DEBELO SE NAFATIRA ZA OVIE 18 GODINI

AJ MILO KAZI SO E ISTINA

DA ZIVEE MOJ NENICHKO SDSMOVCHE- OPOZICIONERCE

Изменето од anakin - 14.Мај.2008 во 01:26

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.