IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Коалиција Сонце
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коалиција Сонце

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
Автор
Порака
svoeglav2008 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2008
Локација: United Kingdom
Статус: Офлајн
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoeglav2008 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 23:13
Originally posted by nenno nenno напиша:

S O N C E Se raga novo SONCE nad Makedonija, napred vo Evropa, a , ne vo zaostanata Makedonija.

Какво ново сонце се раѓа???Ама се прозирни и лесни...Па сонцето го имавме пред 1995 сонцето на вергина македонското сонце на нашето знаме кое сино-жолтите го продадоа, за да сега пак не трујат со лажен патриотизам дека повторно ке се родело....Нека се засрамат, тие го донесоа мракот во Македонија... како не им е срам да не лажат повторно сега пред избори...ама ако ке им се врати како бумерант...Народот знае на која страна да биде...Македонија знае....Да победува
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 23:45
НЕНО модераторката веке неколку пати кажа. кажи си го ставот и не лај за другите...да не ти извадам список против Зеленковски.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 23:51
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

НЕНО модераторката веке неколку пати кажа. кажи си го ставот и не лај за другите...да не ти извадам список против Зеленковски.
Izvadi be kakov sakas spisok, me boli k*r za Zelenko, ako sakate strelaj te go, ama moraat vmrovcite cel zivot da ja nosat etiketata na Bugari, tie veruvale, veruvaat i ke veruvaat vo idejata deka sme del od Bugarija i da imam vlast nov GOLI OTOK za niv bi napravil bidejki go lazat vistinsiot patriotski narod vo MKD za imeto, identitetot itn.... Tie za 5minuti bi ne prodale na Bugarija i Grcija, pa nivnata agenda ja teraat.
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:10
Абе народе какво сонце? Гледајки го на пладне ни изгледа као месечина- ај да не речем мрак.

Изменето од nedopirliviot - 14.Мај.2008 во 00:10
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoeglav2008 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:12

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Izvadi be kakov sakas spisok, me boli k*r za Zelenko, ako sakate strelaj te go, ama moraat vmrovcite cel zivot da ja nosat etiketata na Bugari, tie veruvale, veruvaat i ke veruvaat vo idejata deka sme del od Bugarija i da imam vlast nov GOLI OTOK za niv bi napravil bidejki go lazat vistinsiot patriotski narod vo MKD za imeto, identitetot itn.... Tie za 5minuti bi ne prodale na Bugarija i Grcija, pa nivnata agenda ja teraat.

МНОГУ СИ НЕРВОЗЕН ЗНАМ ТЕ БОЛИ ПОРАЗОТ САМО УШТЕ ДВЕ НЕДЕЛИ КЕ ГО ДОБИЕТЕ И ПОСЛЕДНИОТ ШАМАР ОД НАРОДОТ...ЗАТОА ШТО ВРЕГАТЕ И ЛАЖЕТЕ А НАРОДОТ ТОА НЕ ГО САКА...

Изменето од moira - 14.Мај.2008 во 00:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:12
Originally posted by nedopirliviot nedopirliviot напиша:

Абе народе какво сонце? Гледајки го на пладне ни изгледа као месечина- ај да не речем мрак.
A STO STONOGALKI DA NI JA VODAT DRZAVAVA
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoeglav2008 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:18

А ОКТОПДОТ ДА НЕ ЦИЦА КАКО ШТО ТОА ГО ПРАВЕШЕ БРАНКОВИОТ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:21
Originally posted by svoeglav2008 svoeglav2008 напиша:

Za toa padna 1998, druze kojznae kolku si se frustriral so sloganot 15 Septemvri.
Кон врв
nedopirliviot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliviot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:33

Да. точно кажа. Ама жално е што не знаеш дека октоподот е баш добар дел од СОНЦЕ.

Изменето од nedopirliviot - 14.Мај.2008 во 08:27
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:37

Да. точнмо кажа. Ама жално е што не знаеш дека октоподот е баш добар дел од СОНЦЕ.
Lele, sto mi kaza
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:39
SONCE???... Vakva drskost e svojstvena samo za SDSM!!.
Кон врв
lajac Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lajac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:41
zdravo na site dokolku malku se procita politicka literatura ke svatime deka samo vo makedonija i nikade na drugio mesto e mozno politicki partii da izleguvaat na izbori bes programa, makar i lazna. ona drugoto na koe jas sakam da se osvrsnam e toa deka nikade vo svetot pretsedatelot na drzavata inaku koj po ustavot koj e najvisok praven akt i koj neli treba site pa i pretsedatelot da go pocituva, spored ustavot prtetsedatelot so samoto davanje zakletva veke ne clen na nitu edna parti pa makar i da e nejzin osnovac no kaj nas nasiov pretsedatel i po mitinzi si odi uste i da pocne i govori da drzi sto e mnogu mnogu e pa sega uste i nekoj soncinja ke ne ogrevale samo se plasam da ne ne udri soncanica zosto ova sonce koe 16 godini gi greese zemjodelcite ja donese mlecnata kriza palenjeto na tutunot pred kombinatite i mn drugi raboti
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoeglav2008 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:42
Originally posted by anastea anastea напиша:

<FONT face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size=3>SONCE???... Vakva drskost e svojstvena samo za SDSM!!.

ПА И ПОВЕКЕ ОД ДРСКОСТ ЗАТОА ШТО И МОЖЕБИ ГИ ОПРАВДУВАМ ЈА ГЛЕДААТ РЕАЛНО СИТУАЦИЈАТА ДЕКА СЕ ДАЛЕКУ ОД УСПЕХ НА ОВИЕ ИЗБОРИ...
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 00:53
СМСД....победува.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.