|
Вреди ли да се проба? |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
najverojatno zavisi od prichinata poradi koja doshlo do raskinuvanje na vrskata...
dosega ne sum davala vtora shansa na nekoj, ako resham deka e gotovo togash navistina e gotovo i nema nazad. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa nema vrska so mislenjeto
koga covek kje pomisli sekogas e ne no nikogas nemisli neo custvuva i kako so biva custvata sekogas davat MAT i ima VTORA MAJKA TRETA SREKJA ILI ............... deja vu na 10 pat hahahahh takvi sme nie lugjeto |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako bolelo silno ednash nejkam da boli silno i vtor pat, istata greshka dva pati ne e pametno da se pravi
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ahhahhahah baras pamet vo ljubovTa??? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
baram pamet sekade, ne moze samo so chuvstva chovek da se rakovodi...i pamet treba |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se zbuniv \prosti IQ
mislev deka ova e tema vo ljubov |
||
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....vredi da se proba....sto neznaci deka mora i da uspee.......ako sekoj od partnerite si ja sogleda greskata i se trudi da ja popravi..togas ne gledam pricina da ne bide nesto poveke..................
|
||
MLEKCE
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vredi, no seto toa predhodno e povrzano so mnogu pred uslovi.
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tebe neka te vodat emocii ako taka ti e poubavo, jas mesham i troa razum |
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne Da Mozebi
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
2 пати се заебав вака иако ми викаа дека не треба да се смирам. сега само би рекла-еднаш прочитана книга, однапред се знае како завршува.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poraboti malku na tvojata procenka
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednas zaeban/a sekogas zaeban/a od partnerot samo sto sekoj nareden pat e se poveke nepodnoslivo navreduvanjeto
|
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da..........eve taa vtora sansa trae poveke od dve godini
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |