|
Емоции или амбиции ? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........ne deka ne sum ambiciozna..............sum.......... no do nekoja granica..............no sekogas vo zivotot sum im davala prednost na emociite...............sto neznaci deka sum vo pravo...................i stalno sum gresela.........no toa e takva emotivna licnost sum i zato ke si stradam stalno............a mozebi i ne.............
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova moze da stoi vo biznis i tamu istoto da se prasha "Емоции или Амбиции ?" i normalno ako si ambiciozen ke postignesh "neshto" ako ne premnogu ke se zamarash so 4uvstvata na drugite i........
NO,,, koga LjUBOV e vo prashanje se razbira EMOCII!!!!!!!
kako bi imalo ljubov ako nema emocii??? Изменето од ZeZnAtA - 09.Мај.2008 во 13:28 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во секоја амбиција ми се провлекуваат и емоциите,тоа не е секогаш добро, но што да правам, така сум скроена...
Изменето од Monuska - 09.Мај.2008 во 14:34 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas na prvo mesto mi se emociite, megutoa vo posledno vreme mi e krivo poradi toa
|
|
apce
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas voopsto ne sum ambiciozna....taka da emociite sekogas mi se na prvo mesto....
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum ambiciozen nikogas emotiven
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prasanjeto poveke go razbiram kako izbor pomegju ljubov ili kariera, vo slucajot bi izbrala ljubov. Sto ne znaci deka ambiciite i emociite ne bi mozele da odat zaedno. Profesionalniot i licniot zivot po pravilo treba da bidat odvoeni, a sepak prednost da se dade na privatniot. Zosto na krajot od karierata koga ke se vratis vo prazniot stan ili koga ke ti zdodee od prolaznite vrski ke svatis deka si propustil mnogu vo zivotot.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema emocii
koga se raboti za ambicii...!!! |
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazni mi se emociite...no i ambiciite iako ne mi se nekoi mn visoki i neostvarlivi...........mene koga vo emotivniot zivot ne mi se vo red,na nisto drugo ne mozam ni da mislam ni da pravam............a ima tolku mnogu raboti koi bi sakala da gi ostvaram..........iako mozebi grubo kazano no moite emocii mi se nekako precka za da se ostvaram sebesi.............znaci iako ne mi e milo emociite mi se povazni
Изменето од realna - 14.Мај.2008 во 00:26 |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
амбициите можам и да ги одложам...
емоциите скоро никогаш... ниту да ги потиснам, ниту да ги одложам... вака-така си избиваат на прво место |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емоции или амбиции...
на моиве години нема да речам емоции...некој спомна погоре дека помеѓу љубов и кариера би избрала љубов т.е емоции...но јас би рекла амбиции...бидејки емоциите можам да ги потиснам..можам и амбициите..но сум премногу амбициозна и сепак си ја гледам кариерата (сега за сега)... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек без емоции е како мртва природа ..... само вегетира .....
а амбициите се нешто кое го тераат човекот да оди напред .......
но , не секаде ...... кај нас за жал бадијала амбиции бадијала идеи .....
ЈБГ .......
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
двете де...
т.е. емоциите доаѓаат Со амбициите |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двете ,двете Џо....така е најдобро.
Ама понекогаш вреди да ги малку занемариш амбициите ,заради оние возвишени емоции. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |