|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 155> |
Автор | |
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не counter душо, туку finish strike , neviden strike има да биде...
|
|
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа добро тогаш се додека си играме компјутерски игри counter strike,,,ili Mortal konbat fatality,,,ништо страшноооо,,,
самоо,,ех ке биде проблем,,,доколку некој се занесува премногу со игрите,,,и ке помислува дека можеби се вистинскииии.... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
no poloso od toa e koga igrite se inspirirani od vistinski slucki
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://uk.youtube.com/watch?v=X22yhleSZW4 evo nesto za srbomancijata ustvari ova e specijalno do Delijaskopje i do miroslav g8 Изменето од xxll - 13.Мај.2008 во 21:52 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah .... mora da si se iznamacil da pronajdes nesto za " srbomanjcinjata " .... ne si moral ... medjutoa , se uste ne mi odgovori na postavenoto prasanje ... kako e mozno , ti , demokrata do jaja , da brkas nekogo od svoeto rodno ogniste samo poradi toa sto nema isti mislenja kako tvoite ... rasturanje i plukanje i pukanje na se sto e Makedonsko .... a ti kako demokrata covek , imas pravo da palis , ubivas , siluvas , krades , dilas i sto uste ne ..... ovoj vid na " demokratija " i " patriotizam " mora da si go ucel vo nekoe specijalno uciliste .... |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto e uste posmesno vo vrska so tvoite stavovi , cinam deka se opravdani tvoite stravovi sto ce se slucuva vo bliska idnina .... zosto , ne e lesno da te mrazat site koi gi mrazis ..... a veruvaj , i toj den ce dojde ... porano ili podocna .....
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од xxll - 13.Мај.2008 во 22:47 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo red ... sekoj ima pravo na svoe mislenje .... samo ne e vo red da se obiduva da im go nametnuva na drugite .... a iskreno kazano , milo mi e sto ti , albanec se cuvstvuvas kako makedonec ... eh , koga i ostanatite bi go sledele tvojot primer , ne bi imale nitu potreba od prepiranje .... sekoja cest ....
|
|
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa i jas vikam da ne se zanesuvaat so igrici, ali mene mi lici kako trgna rabotava deka kalimerata ke ja rasturat i na kraj ke ostane da se igra edinstvena igrica, tetris ali u zivo, so stapcinja i kamcinja (oti samo toa ke ostane) Abe jas inace gi zaboraviv onie uste edni slovenski braka, kako se vikaa Kinezi. Ti mi vikas da ne se zanesuem po kanter a sto e so ova? Ova jas go vikam posvetenost kon rabotata, gledas deka zdravo si ja svatile oni a ne ti, pacifista, trt. Изменето од moira - 15.Мај.2008 во 01:28 |
|
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gresis ... ti samo pretpostavuvas ... i etiketiras .... a koga bi me prasal , bi dobil i odgovor ....
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дудук.....имаш...имаш право,,,треба да се работи нешто,,,ианку како(и кој) на друг начин ке се откријат средствата со кои ке се предизвикува глобалната катастрофаааа....
и така е,,,треба да ги земеме како пример нашите брака,,,кои гледај све во мозок се претворени,,,работејки нешто.... Изменето од moira - 15.Мај.2008 во 01:27 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |