|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 155> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a toa deka vo Makedonija rabotite trgnale na podobro " blagodarejci " na segasnata politika , hahahahaha , ne mi zameraj ama moram da ti recam .... toa sto mozebi ti ili tatko ti zema podobra plata od sosedite , ne mora da znaci deka i site ostanati vo Makedonija ziveat podobro .... e nemaa site taa privilegija da po partiska linija bidat vraboteni vo telekom i slicni institucii .... mnooogu pogolemiot del ostanaa bez rabota i bez fabrikite vo koi rabotea i po celi 30 godini ....
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DelijaSkopje gledaj prvin kade zivees ovdeka e Makedonija a ne Srbija.. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ti kako albanec koj zivee vo Makedonija , znaci li toa deka imas pravo da plukas i pukas na se sto e Makedonsko i dali toa ti dava za pravo da baras federalizacija na Makedonija ? .... a site onie koi ne se so tebe znaci se protiv tebe pa mars nadvor ? ... eee , ubava demokratija , nema zbor ....
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам дека ова е Македонија и јас сум македонец, но прашање е ти дали знаеш дака ова е Мекедонија??? Знам дека тебе ти одговара тоа ние да бидеме во постојан конфликт и карање со србите и тоа не ме нервира затоа што тоа нема да ви успее никогаш !!! Мене ме нервираат овие неколку македонци што ви го прават вам ќејфот и од сите страни ги плукаат србите, но за нив можам да кажам само едно: "Опрости им Боже, незнаат што прават..." |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ispravno kazano ... razdeli pa vladej .... a so toa sto nekoj , ce povtoram , misli deka po priznavanjeto na kosovo od strana na Makedonija ce bidat reseni site problemi so albanskoto telo , bilo da se starosedelci ili dojdeni kosovari , se laze .... vece kazav .... apetitite rastat srazmerno na goleminata na plenot ...
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе братски народ тоа србите м.м.е.
Толку братски народ што моравме да градиме вештачки Прохор Пчински наречен Пелинце за да можеме да го славиме денот кога сме ја основале нашата држава |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto ce posees , toa ce znees ... frli zad sebe za da najdes pred sebe....
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е јебига... И Македонија како и Србија е цепкана и делена... Па нели викам да се споиме и зголемиме... |
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SERBIAN ARMY - JSO - SPECIAL UNIT & Russian Spetsnaz Show Moli se da ne se sluci toa sto posakuvas,zatoa sto Srbi na Kosovo recisi i da nema,a zrtvi vo slucaj da ima vooruzen sudir mnogu ke ima.Ako vlezat na Kosovo ovie gore sto gi staviv jezivo ke bide.... |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ce vlezat ... ama posle dobra artileriska podgotovka na teren ... samo , dali kaj nas ce pravime begalski kampovi za nato " silite " na kosovo ili na nekoja druga lokacija ? .... prokletija pes sigurno nema da e minuvaat , sto znaci , Makedonija e nekako najpogodna ..... e ovoj pat , treba finansiski da se iskoristi .... |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тогаш стварно МОООООГУ ќе бидам солидарен и со цело срце ќе им помогнам на силите на нато да ги сместам во бегалски кампови...
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo medjuvreme da prasam , koj osven san marino go prizna kosovo ? sen moric ili ?
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушни ја песнава еј!!!
http://youtube.com/watch?v=gqQU9ctQfww&feature=related |
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а што??? counter strike...ли беше ова??? |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Внеси реплика | страница <1 4748495051 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |