IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Смисла за хумор кај партнерот...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Смисла за хумор кај партнерот...

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Смисла за хумор кај партнерот...
    Испратена: 18.Ноември.2007 во 20:32
Имам приметено дека многу машки, во потрага по сексуален партнер, најчесто бираат девојка со смисла за хумор.
Зошто е тоа така ? Или не е ???

Какво значење има хуморот за вас и зошто ?

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 13:23

humorot posle ljubovta e najvazniot segment vo edna "vrska"!!!

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 13:38
Originally posted by zeznata zeznata напиша:

humorot posle ljubovta e najvazniot segment vo edna "vrska"!!!

Се сложувам комплетно.

После повеќе години, хуморот е *лепилото-медиумот* секојдневно што ја прави врската весела.
Veni Vidi Vici
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2007 во 16:39
Humorot e mnogu vazen posto vnesuva svezina vo edna vrskaголема%20насмевка no ne e i presuden neli (ke se slozat so mene namkoriteнамигнување)
Jas licno konstantno ja zasmejuvam devojka mi a i ona mene газење%20од%20смеење
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 03:19
zenite sakaat mazi koi znaat da kazuvaat shegi a mazite sakaat zeni koi se smeat na nivnite shegi

ako ne znae da me nasmee nishto od biznisot

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 10:00
ja poise sakam da golicam so raka
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 11:37
мене ми рекоа дека сум многу безобразна
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Asterix Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 14:56
ne mora da ima smisla za humor.Zena e za doma da cisti da gotvi da peri i da pegla
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 16:08
...humorot i smeenjeto, e patot do srceto i krevetot na zenata, niz konverzacijata sekogash treba da ima smeenje, zatoa sho toa e emocija predizvikana od srekata, a zenite tokmu si zamisluvaat kako bi bilo isto interesno i zabavno i vo krevet...трепкање
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 12:34
Originally posted by Asterix Asterix напиша:

ne mora da ima smisla za humor.Zena e za doma da cisti da gotvi da peri i da pegla

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
лутина
apce
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 13:21
смисолот за хумор е како масло за подмачкување на комуникацијата. и добро и лошо да кажеш, преку хумор полесно поминува.
Кон врв
Asterix Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Asterix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 16:10
samo ova ke kazam taa mojata pojma nema od smisla za humor i e mnogu dosadna
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 16:54
нормално дека смислата за хумор има големо влијание,.... што ќе ми е мене некој што не знае да се нашали,... нормално со исав,.... голема%20насмевка

Изменето од Eleni - 13.Мај.2008 во 22:15
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 16:56
ке мислиш на погреб си...уште некоја солза да му капне....газење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.