|
ВУДУ магија |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Октомври.2005 во 23:18 |
abe sedev so edna drugarka i se dogovorivme aj ke prajme vudu kukla na klasnana od tolku so ja ljubevme i planot neso se odlozi pa kazite vie da vidam dali imate iskustvo so vakvi cuda
|
|
Точачиња.
|
|
MaRy
Сениор Регистриран: 16.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zakon
eh da postoese vudu magija nemase da ostanat zivi lugje na svetov ama neam dosega takvi iskustvo sepak fala za idejata! |
|
Ask not who i am, for i am everything you hate, everything you love, everything you wish you were, and the most dispised thought that comes to mind, simply put i am life.Who are you?
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zarem moze neshto da se sluchi ako pravele najobichna kukla??
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
drakula
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги карав зариди самата помисла,која воопшто не е добра |
|
drakula
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka be, neka praat, ej moze i mene edna da mi napraite??
onaka cisto radi dekoracija u sobata
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Crna mamba
Група Регистриран: 02.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas mislam deka ako postoese takva magija nemase da imat zivot na zemjava ama sepak imat i takvi nesta na svetov. Abe misterija........... |
|
Yahoo
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA vaka sosema si vo pravo deka ne trebit da igrame so takvi raboti i zato nisto ne se sluci i jas veruvam vo tie raboti ama mislam deka ne moze sekoj da pravi vudu ima odbrani luge za toa i imam citano deka vudu magijata moze da bide i dobra za da se pomogne nekomu
|
|
Точачиња.
|
|
Crna mamba
Група Регистриран: 02.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e moze za to ama sepak ne moze da si igrame so se i sesto zs koj znajt na kraj so ke ispadnit......... joki TI za KLASNANA nasa praese VUDU MAGIJA?!?!?!!?!
heloooooooooooooooooooooooo |
|
Yahoo
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vudu magija postoi za onie koi veruvaat i koi znaat kako se pravi.....ama koj na drug loso mu pravi loso mu se vrakja! spored mene najdobro e da ne se zafakjate so takvi raboti!!!!! stvarno e interesno da znaes kako se pravi i se okolu toa...ama da pokusas da napravis nesto takvo treba stvarno da ti fali nekoj straf vo glavata |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ma pa ti ivana l. mi rece aj demek da otvorime tema i taja neso si ja vudosvela klasnana ne jas, jas nogu si ja sakam klasnana
|
|
Точачиња.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
btw.....ako i prajte vudu magija na klsnana vasa, mojte i na mojana...da ne e bez ic.... |
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe, do kaj ste so mojata kukla????
|
|
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ghost za tebe ne mozit da se napravit kukla.....ti si samo duh...
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeee ako de.. moze sekako, soberi malce vozduhce, malce pivtija ili puding i eteeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |