|
Коалиција Сонце |
Внеси реплика | страница <12345 19> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки а каде можам да набавам наочари за да не ми се оштетат очите ако го гледам затемнувањето на сонцето со голи очи?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa pa vmrovka stanala pa sega naocari ke bara...se smeam...ima na zeleno...pz |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti da ne si se mrdnal-jas nema da glasam....sto pati go rekov toa |
|
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zatemnuvajeto sama sakas da go gledas ne so .......... |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај појасни ги точките.......
|
|
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zemi si naocari za zavaruvanje, pomagaat 100posto. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-------------------------------------------------------------- [ До Павлин и до сите учесници на подфорумот Политика, Право на секој учесник на подфорумот Политика е да го искажува своето мислење, дали ти, јас или останатите ке се сложиме со тоа, тоа веке е наш проблем, затоа и постојат дискусиите на темите. Отварањето на теми кои се однесуваат на политичкото секојденвие во Македонија не е забрането, затоа и постои подфорумот Политика. Така да бидејки сме во период на предизборие, нормално е партиските штабови да работат и да настапуваат поагресивно и секако вие како дискутанти да станувате поосетливи и да навивате за своите политички опции, но се надевам и апелирам да бидете достоинствени во дискусијата и да се воздржите од честења со непримерни епитети. Сите теми кои се отвараат и кои се однесуваат и ја тангираат политиката остануваат и се дозволени. Се бришат и затвараат само дупли теми, теми со тенденциозни наслови и навредлива содржина кои понатаму би продуцирале навредлива дискусија и би довеле до несакани последици по членовите на форумот. Би ве замолила да престанете да ме прозивате за било која политичка опција, пракса што во последно време почнавте да ја практикувате секојдневно. Едните ме обвинуваат за пристраснот кон десниот блок, другите за пристрасност кон левиот блок, но искрено не знам од каде ви произлегуваат таквите заклучоци, бидејки долго време сум на форумов и секако можете да ме читате и да изведете правилен заклучок. Разбирам дека секогаш ке постојат незадоволни поединци, на кои топло им препорачувам наместо да се занимаваат со мене и да ме прозиваат, да дискутираат конструктивно на темите кои се отворени на подфорумот и за кои сметаат дека би можеле да дадат свое мислење. Темите кои не ви се допаѓаат и мислите дека немате што да кажете во нив, едноставно прескакајте ги. Ке се најде некој којшто ке дискутира на истите. Поздрав Изменето од moira - 13.Мај.2008 во 15:32 |
|
trebo.r.a
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сонце-ДОСЕГА НАЈЛОШАТА ПОЛИТИЧКА КОМБИНАТОРИКА ВО МАКЕДОНИЈА!
ВМРО ќе ги прегази на ПОЛНА ЛИНИЈА. ВМРО,ВМРО,ВМРО АЈДЕ СЕГА СИТЕ ЗАЕДНИЧКИ ВО ЕДЕН ГЛАС: ВМРО В М Р О УААААААААААААААААААААА СОНЦЕ! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj pasel vo pogresna livada .....
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе туку не бил врзан...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
муууууууууууууууу
шала на страна секој со свое мислење |
|
|
|
trebo.r.a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ВИДИ ГИ КОМУЊАРИВЕ.ХЕ ХЕ ХЕ,АЈ ДА БИДЕМЕ ЗДРАВИ И ЖИВИ ПА ЌЕ ВИДИТЕ САМИТЕ.
УАААААААААААААААААААААААААААААААА ШЕЌЕРИНСКААААААААА |
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не бе какви комуњари... Прв пат од `90 -та година наваму нема да излезам на гласање, зошто сите ми се за гнасење...
|
|
trebo.r.a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИ ПОЈМА НЕМАШ ОД ПОЛИТИКА О ШОЧ. |
|
Внеси реплика | страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |