IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Коалиција Сонце
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коалиција Сонце

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 19>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 12:47
Дечки а каде можам да набавам наочари за да не ми се оштетат очите ако го гледам затемнувањето на сонцето со голи очи? голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 12:49
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Дечки а каде можам да набавам наочари за да не ми се оштетат очите ако го гледам затемнувањето на сонцето со голи очи? голема%20насмевка

ovaa pa vmrovka stanala pa sega naocari ke bara...se smeam...ima na zeleno...pzголема%20насмевка
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 12:52

a ti da ne si se mrdnal-jas nema da glasam....sto pati go rekov toa

Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 12:54

a ti da ne si se mrdnal-jas nema da glasam....sto pati go rekov toa

a zatemnuvajeto sama sakas da go gledas ne so ..........големо%20гушкање
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 12:55
ај појасни ги точките.......големо%20гушкање
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 12:59

Zemi si naocari za zavaruvanje, pomagaat 100posto.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 15:32
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

jas protestiram sto partiski temi se dozvoluvaat da postojat....moirce pa nenno ti otvoril sto temi za SeDeSe ili sdsm pa na nisto ne lii forumov ...do koga bre nekoj ke se trudi so glava niz zid da odi...nenno!!! nema da glasame za tvojata partija ako otvorish sto temi za SDSM...jasno li ti e ili ne

--------------------------------------------------------------

[

До Павлин и до сите учесници на подфорумот Политика,

Право на секој учесник на подфорумот Политика е да го искажува своето мислење, дали ти, јас или останатите ке се сложиме со тоа, тоа веке е наш проблем, затоа и постојат дискусиите на темите.

Отварањето на теми кои се однесуваат на политичкото секојденвие во Македонија не е забрането, затоа и постои подфорумот Политика. Така да бидејки сме во период на предизборие, нормално е партиските штабови да работат и да настапуваат поагресивно и секако вие како дискутанти да станувате поосетливи и да навивате за своите политички опции, но се надевам и апелирам да бидете достоинствени во дискусијата и да се воздржите од честења со непримерни епитети.

Сите теми кои се отвараат и кои се однесуваат и ја тангираат политиката остануваат и се дозволени. Се бришат и затвараат само дупли теми, теми со тенденциозни наслови и навредлива содржина кои понатаму би продуцирале навредлива дискусија и би довеле до несакани последици по членовите на форумот.

Би ве замолила да престанете да ме прозивате за било која политичка опција, пракса што во последно време почнавте да ја практикувате секојдневно. Едните ме обвинуваат за пристраснот кон десниот блок, другите за пристрасност кон левиот блок, но искрено не знам од каде ви произлегуваат таквите заклучоци, бидејки долго време сум на форумов и секако можете да ме читате и да изведете правилен заклучок.
Разбирам дека секогаш ке постојат незадоволни поединци, на кои топло им препорачувам наместо да се занимаваат со мене и да ме прозиваат, да дискутираат конструктивно на темите кои се отворени на подфорумот и за кои сметаат дека би можеле да дадат свое мислење. Темите кои не ви се допаѓаат и мислите дека немате што да кажете во нив, едноставно прескакајте ги. Ке се најде некој којшто ке дискутира на истите.

Поздрав

Изменето од moira - 13.Мај.2008 во 15:32
Кон врв
trebo.r.a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2008
Поени: 356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trebo.r.a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 19:34
Сонце-ДОСЕГА НАЈЛОШАТА ПОЛИТИЧКА КОМБИНАТОРИКА ВО МАКЕДОНИЈА!

ВМРО ќе ги прегази на ПОЛНА ЛИНИЈА.

ВМРО,ВМРО,ВМРО

АЈДЕ СЕГА СИТЕ ЗАЕДНИЧКИ ВО ЕДЕН ГЛАС: ВМРО В М Р О

УААААААААААААААААААААА СОНЦЕ!
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 19:36
ovoj pasel vo pogresna livada .....
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 19:37
Не бе туку не бил врзан...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 19:38
муууууууууууууууукрава

шала на страна секој со свое мислење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trebo.r.a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 19:42
А ВИДИ ГИ КОМУЊАРИВЕ.ХЕ ХЕ ХЕ,АЈ ДА БИДЕМЕ ЗДРАВИ И ЖИВИ ПА ЌЕ ВИДИТЕ САМИТЕ.

УАААААААААААААААААААААААААААААААА ШЕЌЕРИНСКААААААААА
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 19:44
Не бе какви комуњари... Прв пат од `90 -та година наваму нема да излезам на гласање, зошто сите ми се за гнасење...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trebo.r.a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2008 во 19:45
Originally posted by Averoes Averoes напиша:

SDSM I Koalicijata sto ja predvodat ,e edinstvenata ,moznost Makedonija dA Opstane kako DRZAVA.Nikola Gruevski i negoviot mentor Ljubco Georgievski se reseni Makedonija da ja prisoedinat so Bugarija ,i samo taka da bidat del od Nato i EU.GLAS ZA KOLACIJATA "SONCE" ,znaci Glas za Makedonija.

Jas te molam pisuvaj so normalen font. Nemoj da ni vikas!!!

ТИ ПОЈМА НЕМАШ ОД ПОЛИТИКА О ШОЧ.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.