|
Жените се љубоморни на другарите |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zasto da ne se druzi so niv,ne gledam tuka nikakva pri4ina da ne go pravi toa.....kako i da e toj se znae poveke so niv otkolku so mene,taka da slobodno moze da se druzi so niv kolku sto saka,jas ne mozam toa da go zabranam!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoso sakaat da pokazat
deka se oni glavni, a ne drugarite... Otkako ke pokazat deka e taka, bas gi zabole, ljubomorata isceznuva, oko ne im trepnue..!!!! |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто мора некој да биде главен над него??? Не знаев дека за да мисли му требаат девојката или другарите, со кого му се излегува ќе излезе, не ќе го приморувам...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da pokazat deka se glavni?pa toa go pravat onie devojki koi ne im veruvaat na deckovcite,drugo objasnuvanje nema..... a ako toj e dovolno svesen ke im posvetuva vreme i na drugarite i na devojkata..... |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas voopsto ne mu sum ljubomorna na drugarite...naprotiv milo mi e sto se druzi so lugeto,komunicira...milo mi e i sto funkcionirame kako drustvo...nekogas izleguvame site zaedno , nekogas se samo maskite...odlicno me prifatija uste na pocetokot, i go razbiram deka nekogas saka da izleze i da posedi vo masko drustvo!pa i jas sakam nekogas da sum samo so zenive, da napravime muabet za zenski raboti
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
потполно се согласувам
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто мислам. Ако нешто највеќе ме нервира се љубоморни женишта и женски петковци. Залепени како фластери до нив.Бескорисни суштества без сопствен живот и идеи. Секако дека треба повеќе време да се поминува со партнерот и фамилијата ама никако да не се запустува социјалниот живот. Мора секој да си има сопствени интереси , ствари за правење и еснаф друштво. Ај ќе се затвориме дома и по цели денови ќе се гледаме у очи. Ебате таквиот живот. Тој што си сака да се ќаруе со др луѓе секако ќе го прави тоа. Е точно е дека ако човек не се изложува на ризични локации и ситуации дека помали се шансите за прељуба, ама и зад решетки да е , ако сака да излезе ќе гризе ко пит бул, па тоа е тоа. Изменето од GlenKlouz - 14.Мај.2008 во 13:44 |
|
Asterix
Група Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da znaci |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj vakva situacija...doaga eden vikend, i sea drugarite ti se javujat za na riba da se ide, ama dva dena vikend e...a si idel pred toa po riba, znae curata deka si po ribite, i sea sho mislite i kakva bi bila vashata reakcija na toa...???
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...odi ti , ke odam i jas ...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ribarka si ma Zeznata...??? |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kakvi ribi,kakvi krapovi
temata e za drugarite/drugarkite, zar ne??
vie ke si go neguvate drugarstvoto a nie???
...kako za mashkite taka za zenskite i najvazno od se "koj kako ke si ja naredi!!!"
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...well...ok, ja pa mislev deka fakash ribi...oh, silly me... |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........a be toa samo VIE (maskite) taka si mislite..............nikoj na nikogo ne e ljubomoren...............pa najmalku na drugarite................toa nie glumime kao nesto se nervirame sega...i taka.................
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |