![]() |
|
Интимност со некој што не ве привлекува? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 12.Мај.2008 во 13:36 |
Dali ste bile intimni so nekogo koj/a ne ve privlekuva?
dokolku da zoshto? dokolku ne zoshto? Изменето од Biba_G - 10.Декември.2008 во 23:03 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NE, ne sum bila!!!
sosto? pa kako mozam so nekogo intimna da bidam ako ne me privlekuva, nema potreba da e mister univerzum, treba da me privlekuva na poseben nacin... tesko e da se objasno... mene licno masko moze pojse so zborovi i dobar razgovor da me privlece od kolku so ubav lik i ubavo telo... mada priznavam, sakam ubavi mazi da gledam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
ma ajde priznavam, sum imal sex i so plavusi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "sum imal sex"??????ma parce gi naprajv ![]() ![]() Изменето од LouWeed - 13.Мај.2008 во 10:54 |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
...ne ne sum imala sex so licnost koja ne me privlekuvala....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
sto im fali na plavusite?! ![]() Изменето од Eleni - 12.Мај.2008 во 17:56 |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
crna boja
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ме разочара ![]() Изменето од Eleni - 12.Мај.2008 во 17:57 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...da... ![]() Изменето од Eleni - 12.Мај.2008 во 17:58 |
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
PA SO MENE BILE NEKOI INTIMNI A NE SUM GI PRIVLEKUVAL SAMO ZARADI TOA STO ZNAELE DEKA ZA TOA NEMA DA IM SUDAM ILI POSLE TOA DA GO ZLOUPOTREBUVAM |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
a tebe li4no "tie" te privlekuvale?
|
|
|
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
PA AKO BI POSTOELO TOA PRIVLEKUVAJNE TIE BI SE NASLE VO DRUGA SOSTOJBA ,SOSTOJBA NA ODGOVORNOST ZA VRSKATA STO ZNACI JAS SUM BIL SAMO LADNOKRVEN PIUN SO KOJ MOZES DA SI IGRAS PA ZATOA TIE VLEGLE VO IGRA SO LICE KOE NE GI PRIVLEKUVA A POSLE TOA NEMA DA IMAAT NIKAKVA ODGOVORNOST KON NEGO...... |
|
![]() |
|
4ist sex a?...mislev toa go ima samo vo filmovite
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PA I FILMOVITE SE SNIMANI SPORED NESTO
|
|
![]() |
|
da,no nekoi se proizlezeni od bujna fantazija
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |