IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Мерак
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мерак

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 23:14
Merak da imam magicen dopir od koj sekoja se vlazni kako utrinska rosa
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 02:02
Merak ke mi e koga utre ke slushnam ubavi vesti

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 02:30
Merak mi e da si zemam edna dobra kniga i da ja procitam bez da zaspijam na vtorata stranica (mozebi treba da pocnam stoejki da citam ili dodeka lezam u kada, ama tamu ako zaspam...)зевањепоспаност
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 15:55

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 00:56
merak mi e so drugarka mi vo SAD da se najdam na skype 'na kamera' - da si muabetime, kafe da si pieme, da si pusime, kako na terasa da sme zaedno. ne e isto ama toa e najdobroto sto se moze (zasega).
Кон врв
brigitte Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 133
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brigitte Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 11:48
merak mi e da si praam keif na dushava....da pravam se sto me pravi srekna i sto mi pravi merak...MERAKOT NEMA CENA!!!!(rece eden pameten covek)
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 12:14
Meрак ми прават неколкумина добри луѓе кои ме опкружуваат... по една силна гушка за сите нив
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 13:04
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Meрак ми прават неколкумина добри луѓе кои ме опкружуваат... по една силна гушка за сите нив

isto
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 13:26
Oooooooo filmadzijka, ме разнежни
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
strowberis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Август.2008
Поени: 100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strowberis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2008 во 01:42
mi e da si igram
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2008 во 22:41
kolkav merak i imam...
nema poim...
ama kako da i kazam...
KAKOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!збунетостзбунетостзбунетостзбунетостзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 01:41

Tato kupi mi top ! Ima kup idioti na vrvot, nema da gi promasam, ti vetuvam

Кон врв
alexa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Мај.2008
Поени: 261
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alexa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2008 во 15:23
Merak mi pravi dobro vino.
Najveci covek uvek ostaje dete
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2008 во 21:59
Originally posted by alexa alexa напиша:

Merak mi pravi dobro vino.

I dobra zena......
uste poveke ako zaedno idat....трепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.