![]() |
|
Коалиција Сонце |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16171819> |
Автор | |
Averoes ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SDSM I Koalicijata sto ja predvodat ,e edinstvenata ,moznost Makedonija dA Opstane kako DRZAVA.Nikola Gruevski i negoviot mentor Ljubco Georgievski se reseni Makedonija da ja prisoedinat so Bugarija ,i samo taka da bidat del od Nato i EU.GLAS ZA KOLACIJATA "SONCE" ,znaci Glas za Makedonija.
Jas te molam pisuvaj so normalen font. Nemoj da ni vikas!!! Изменето од moira - 12.Мај.2008 во 14:39 |
|
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
|
![]() |
|
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
haha... ogledalce ogledalce... da ne ti umre cigankata? |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
јас па мислам дека моето е препаметно за тебе...затоа сеуште чекаш...ај кој чекал ке дочека мада некој од чекање.....и...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
тој шо ке се наспие дома
![]() И кире не се обидувај повторно да ме убедуваш дека не сум во право зашто џабе ти е.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nenno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
da sme zivi i zdrav i na 1 Juni ke komentirame koj e vo pravo.
|
|
![]() |
|
ова е единственото нешто паметно што си го рекол
|
|
|
|
![]() |
|
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
najdobro ke bide i parite za kampanja da si gi cuvaat. toa ti se vika promasena investicija. |
|
![]() |
|
џабе плетат
|
|
|
|
![]() |
|
celta e da te ubedat da glasas za sdsm. |
|
![]() |
|
не ја сваќам целта на темава
|
|
|
|
![]() |
|
a tebe pamet. |
|
![]() |
|
nenno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Abe Kire gospod zdravje da ti dade!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
epa aj kazi mi ti koja e taa istorija vo koja sdsm ne go smeni imeto, znameto i ustavot? bas me interesira so koja verzija vi go perat umot. |
|
![]() |
|
Druze, ne si vo pravo. Jas ja poznavam normalnata istorija a ne vmrovskata
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16171819> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |