IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Коалиција Сонце
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Коалиција Сонце

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 19>
Автор
Порака
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Коалиција Сонце
    Испратена: 12.Мај.2008 во 00:25
S O N C E Se raga novo SONCE nad Makedonija, napred vo Evropa, a , ne vo zaostanata Makedonija.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 00:36

Originally posted by nenno nenno напиша:

S O N C E Se raga novo SONCE nad Makedonija, napred vo Evropa, a , ne vo zaostanata Makedonija.

hahaha
                 hahaha
                 hahhaha
                 haahhaha
                 hahahahha
                 hahhahahaha

so ne se rodi pred 18 godinisega kje se rodi ISCEDAK

Изменето од moira - 12.Мај.2008 во 14:47
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 01:24
Gledaj napred ne nazad, vidi vo Srbija sto se sluci.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 01:35

Gledaj napred ne nazad, vidi vo Srbija sto se sluci.

kaj niv vazi edno
kako da se svrtat gazot im e pozadi

i dosta agitiras za niv

gomnari so ne dovedoa do kraj na zivotarenjeto

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 09:44
Originally posted by anakin anakin напиша:

<font size="7">hahahahahhahahahhahahhaahhahahahahahhahahhahso ne se rodi pred 18 godinisega kje se rodi ISCEDAK

ne 18 prijatele. 48 godini makedonija talka... ne napravija potsmev na svetot. jas ne znam kako imaat obraz uste da go stavat sonceto na logo... tie sto go smenija sonceto, sega se kitat so nego. kakvi prostitutki ti se toa nevideni...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 10:43
Anakin, sekoj sto ke go dade glasot za Vmro ke bide odgovoren za gubenjeto na drzavata i se sto znaci Makedonija. Pa molim te odgovori mi zosto Gruevski e nepozelen za megunarodniot faktor, zosto Gruevski odednas pocna da ja promovira nacionalistickata agenda koga veke se soglasi za promena na imeto. Aman veke so toj zbor komunjari, gledaj okolu sebe, se evropeizira cel region, zar treba nie makedoncite da ostaneme zaglaveni vo bezdnata, bidi realen koalicijata sonce ti propagira vlez vo Nato i Eu. Ovie drugive sto promoviraat, prerodba vo 100 cekori(nisto ne napravija vo poslednive 2godini) i nekoj si nivni patriotizam. Zosto ako se tolku golemi patrioti gi zemaat site cigani so niv koga pred 10godini sakaa sapun da pravat od niv. Ne vikam deka nema dobri i kvalitetni luge vo Vmro, no premnogu se vlezeni vo eden film na odrabotuvanje na bugarska i grcka agenda. Izborite vo Srbija se indirekten znak za site neopredeleni glasaci vo MKD da izlezat i gi podrzat naporite za Evropska Makedonija. Pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 10:45
grckata agenda ja raboti sdsm, od 1995 pa navamu. toa ne treba mnogu mudar da si da ti tekne koj ni go smeni imeto, znameto, ustavot. znaci istorijata e najdobra ucitelka, ti preporacuvam poveke da ja citas.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 10:50
Druze, ne si vo pravo. Jas ja poznavam normalnata istorija a ne vmrovskata
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 10:51

Druze, ne si vo pravo. Jas ja poznavam normalnata istorija a ne vmrovskata

epa aj kazi mi ti koja e taa istorija vo koja sdsm ne go smeni imeto, znameto i ustavot? bas me interesira so koja verzija vi go perat umot.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 11:02
Abe Kire gospod zdravje da ti dade!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 11:04

Abe Kire gospod zdravje da ti dade!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tebe pamet.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 11:04
не ја сваќам целта на темава
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 11:06
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

не ја сваќам целта на темава

celta e da te ubedat da glasas za sdsm.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 11:07
џабе плетат
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.