|
Љубовна поезија |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 34> |
Автор | |
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izmama
Ne lazi me vise al ezerono ogledalo bilo i meseco od sir napraen. Ne su vise mlada a ne si ni ti. Vreme jet coek da stanis i ednas bar vistina da kazis bez da zinis i da izlazis. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Riječ je trudna žena što kolose rađa. Cvile njeni nervi i utroba se njena puna krvi kida. Kroz Riječ sijeva sviju stvari os. Riječ je trudna žena, i Čin, taj krvavi kolos je tihe Riječi sin. Gorostasni i granitni Čin, što vulkansku tminu razdire, i zvijezde kreće, kô kocke na pladnju, taj čin je dijete Riječi, tihe bolne riječi, trudne žene, pred porodom, što bolno u predvečerje jeca. MIROSLAV KRLEZA Изменето од zagor - 09.Мај.2008 во 20:35 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE NEMOJ ICI…
Nemoj, nemoj ici Zaboravit treba Sve sto je moguce Onog koga nema Vrijeme rastanka Izgubljeno vrijeme Treba znati kako Preboljeti sate Sto ubiti mogu Udarcima svojim Samo srce srece Nemoj, nemoj ici Nemoj, nemoj ici Poklonit cu tebi Svaki biser kise Iz onih zemalja Gdje ni kise nema Prokopat cu zemlju Sve do iza smrti Da ti skrijem tijelo Svjetloscu i zlatom Stvorit cu zemlju Gdje ce ljubav biti I vladar i zakon Ti kraljica moja Nemoj, nemoj ici Nemoj, nemoj ici Nemoj, nemoj ici Izmislit cu za te Besmislene rijeci A ti ces ih znati Pricat cu ti pricu O zaljubljenima Sto vidjese svoja Srca gdje se ljube Pricat cu ti pricu O onome kralju Sto je davno umro Jer te nije sreo Nemoj, nemoj ici Nemoj, nemoj ici Desava se cesto Da izbije vatra Iz starog vulkana Sto je davno umro I, cini se, ima Izgorjele zemlje Koja zitom rodi Bolje nego druga A kad dodje vece I upali nebo Zar se stopit nece Crveno i crno Nemoj, nemoj ici Nemoj, nemoj ici Nemoj, nemoj ici Plakat vise necu Govoriti necu Sakrit cu se negdje Samo da te gledam Kako pleses sretna Samo da te slusam Kako pjevas sretna I samo cu biti Sjena tvoje sjene Sjena tvoga psa Nemoj, nemoj ici Nemoj, nemoj ici JAQUES BREL......ARSEN DEDIC Изменето од zagor - 09.Мај.2008 во 20:34 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shall I Compare Thee to a Summer's Day? (Sonnets XVIII) Shall I compare thee to a summer's day? Thou art more lovely and more temperate: Rough winds do shake the darling buds of May, And summer's lease hath all too short a date: Sometime too hot the eye of heaven shines, And often is his gold complexion dimm'd; And every fair from fair sometime declines, By chance or nature's changing course untrimm'd; But thy eternal summer shall not fade Nor lose possession of that fair thou owest; Nor shall Death brag thou wander'st in his shade, When in eternal lines to time thou growest: So long as men can breathe or eyes can see, So long lives this and this gives life to thee. by William Shakespeare Изменето од Irenica - 11.Мај.2008 во 19:30 |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sanjam budan
Da li sam budan ili samo sanjam ? Jer, s tobom biti je kao san ! Srce moje dugo je čekalo ovaj trenutak, I opet se pitam... Da li sanjam ili sam budan ? Da li stvarnost može biti ovako lijepa ? Usnama svojim ljubim tvoje tijelo, poljupcima uzdahe tvoje izmamljujem, strasno šapućeš mi ime, a tvoje uzavrelo tijelo od strasti drhti, željno vrućih slasti što mu ga pružam svojim tijelom, rukama, usnama i jezikom što sada divlje, sve jače, izmamljuje tvoje nove drhtaje, kao što i moje tijelo želi biti dio tebe... Želim te sada ljubiti vječnost cijelu, želim sada osjetiti tvoje tijelo, tvoje uzavrele noge što drhte svakim pokretom jezika mog, želim da me strasno obgrle i da me ne puštaju iz položaja tog... Pokreti su nam divlji, postali smo jedno, nerazdvojni uživamo i želimo ostati ovako vječno... |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tebi, ljubavi
želim te osjetiti sada budi tu samnom želim te sada želim sada tvoje ruke neka me miluju neka me dodiruju želim sada tvoje poljupce da me maze tvoje dodire da ih osjetim tvoje vrele usne da me ljube tvoj pogled pun ljubavi tvoj uzdah pun strasti osjetimo jedno drugo našim tijelima prepuštam se samo tebi tvojim uzdasima svijet oko nas nestaje lebdimo u oblacima u oblacima strasti u oblacima nježnosti nema ničeg oko nas postojimo samo ti i ja |
|
|
|
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Desanka Maksimović-OpomenaCuj, recu cu ti svoju tajnu: Mogu mi se uciniti Moze mi se uciniti Moze mi se uciniti Ili mogu kom reci u tome O, ne ostavljaj me nikad samu Ucinice mi se crn leptir jedan Ucinice mi se negde kroz tamu |
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
All of my life
I was waiting for all you gave to me, you've opened my eyes and learned me how to love unselfishly. I've dreamed of this a thousend of times before, in my dreams I couldn't love you more. And if even Sun refused to shine, even if romance run out of rime, you'll still have my heart, 'till the end of time! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emily Dickinson |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poetry by Aleksey Konstantinovich Tolstoy - Don Juan's SerenadeDarkness descendson Alpujara's golden land. My guitar invites you, come out my dear! Whoever says that there are others who can be compared to you, whoever burns for your love, I challenge them all to a duel! Now the moon has set the sky alight, come out, Nisetta, oh come out, Nisetta, on to your balcony, quickly! From Seville to Granada in the silence of the nights, one can hear the sound of serenades and the clashing of swords. Much blood, many songs, pour forth for the lovely ladies; and I, for the loveliest one of all am ready to give my song and my blood. Now the moon has set the sky alight, Come out, Nisetta, oh come out, Nisetta, on to your balcony, quickly! Изменето од ...Well... - 13.Мај.2008 во 20:10 |
|
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti znacam li,ili,jas sum edna od mnogute? |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Accidental
We're all angels that fall from grace So you don't have to hide your face from me It's the burden you won't lay down It's the guilt that you carry around You can see it coming But somehow you can't seem to avoid it Avoid this Life is accidental and Things happen coincidentally I never meant to hurt you You never meant to hurt me But we all get our hands a little dirty Let it out and let me inside Tell me things that you feel you need to hide All your secrets can't be worse than mine So come closer and hold me tight Do you feel the poison running From your veins into an empty nothing, nothingness Life is accidental and Things happen coincidentally I never meant to hurt you You never meant to hurt me But we all get our hands a little dirty Don't be down, just look around There's no one perfect in this town Don't beat yourself up like everyone else does Just turn around Goodbye feeling, all guilts turn around Turn around Do you know that Life is accidental and Things happen coincidentally I never meant to hurt you You never meant to hurt me But we all get our hands a little dirty |
|
maloto76
Нов член Регистриран: 22.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voli me ,ali ne voli cuvstvima
voli me sobom. ne gubi dah kad me spazis ocima. gubi dah kad me osjetis u svom dahu. ne voli me cuvstvima,voli me bichem. biche ne haje za to dises li ubrzano ili usporeno,dises li pitas kako je to moguce? kad ocean zatalasa i zapjeni,dubinama je njegovim to svejedno,nije li? stotinu i osam ,knjga prva Изменето од maloto76 - 15.Мај.2008 во 21:16 |
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |