|
Жените се љубоморни на другарите |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Мај.2008 во 01:39 |
...stvarno, imajki go faktot deka drugarite si gi znaeme od pred curite da gi zapoznaeme, zasho stalno koa ke gi spomneme ili izlagame so niv, curive gi faka panika i nervoza...sho mislite okolu ovaa pojava...???
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
well
treba da pojasnis mislis na slobodni devojki ili na mazeni???????????????? oti ne e isto toa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gi fakja strav da ne se izmuvate tamu so nekoja, e to e seta panika i so ima vrska mazena, nemazena?
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako e za slobodni tek fateni???????????
da ,,,,,,zeznata e rabotava- oti ako iskocis so drugarive - si mislat deka ne ti se dovolno interesni a ne e toa ljubomora nego strav deka ne se na nivo na interesiranjeto |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citaj go mojot post pa kje sfatis so ima vrska |
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin,do nekade si vo pravo no ne mora da e samo do toa, shto ako zenata ne moze da izleze od nekoja prichina, a mazot otide nekade so drugarite?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas - najmalku kje pomisli deka ne e nivo na interesiranje
togaj kje misli trista cuda da ne se opijani da ne se kocka za da fati druga- drugari ne mu trebat eeeeeeeeeeeeeeej |
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e taka de, ne mu trebaat drugari za da fati druga, ama shom izlegol so niv nachi moze da zapoznae nekoja sho ke mu se dopadne i ponatamu ne znam sho...
a sho ako toj izleguva so nea 6 dena a 1 den so drugarite?pak taa ke pomisli deka ne e interesna? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam pitaj go well so sakal da kazit dali mislel na 6 prema 1 |
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
weeeeeell kazuj na sho si mislel
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe, sho si mislam...si mislam eve sea...vremeto...na vremeto, dal e fer da se zaboraat drugarite koa ke fati choek cura, ili pa za zenetive kao sho vikaat...od kaj mu e zenata od tamu mu e familijata...e toa bre...
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne treba da gi zaboravi de, ama povekje da si bide so zenkata negova treba ja dozvoluvam 2 pati vo nedela strogo preku den dosta mu e tolku, za povishe ke se lutam
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so se kazish ti pa neli mu e dosta
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |