|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Автор | |||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moj stav...definitivno ne mu e seedno
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Seedno ke mu bide samo dokolku ne te saka..kako ke ja manifestira ljubomorata i do koj stepen toa e veke drugo nesto..
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,,,,,,,.................i jas se sl*gam.................so ova da ne bide vo zabegana forma................no vo granica na normala................
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ljubomora poteknuva od Ljubo - sto znaci ljubis i Mora - moras...
|
|||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ljubomorata ne e dokaz, toa e bolest...
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za mene, ljubomorata nikakov dokaz ne e dali me saka ili ne! Toa boolest i moze cela vrska da e unisti!
primer, izleguvam so partnerot negde na vecera, se dodeturam malce, nisto posebno, mazi kako mazi, ako vidat nekoja zena koja im se dopaga, ja gledaat, pa dali pokraj nea ima maz ili ne, toa ic ne gi interesira... i sega toj mene da mi veli ej, sto e ova, zosto te gleda, ne go provociraj so pogledi ( a ustvari jas ni pomisliv da gledam) go znaes li, sigurno si imala nesto so nego itn.... iiii cuvaj boze!!! Ako saka negovata ljubov da mi e pozake ima iljada drugi nacini, neka mi ja pokaze so pogled, dopir, so neznost so NIVO!a ne so ljubomora! |
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bravo sine |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa koj me vaspita ?
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uste ednas jasno i glasno da kazam!! LJUBOMORATA ne e dokaz za ljubovta! sekoj e ljubomoren, no treba da se znae kade se granicite!!!!!!
|
|||
SINA PTICA
Сениор Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ma nema vrska. Se e samo gluma.
|
|||
,,орлите рано летаат,,
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako navistina te saka,togas ljubomorata ne e gluma.A zasto nekoj bi se zamaral tolku da glumi deka e ljubomoren |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za da te uveri deka te saka mozebi
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Fala,tokmu toa mi trebase,nekoj da ja potvrdi mojata pretpostavka i da me dotolci zasto izgleda vistinata me boli |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |