![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 360> |
Автор | ||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
знам дека колку и да учам па имам уште толку,........
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Kiniki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2008 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
. Изменето од Kiniki - 31.Декември.2009 во 11:08 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Знам дека...сега морам да одам........
![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Знам дека и попуштаат на училиште.
|
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
ponekogas ne gi razbiram lugevo...
|
||
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Svetot e sostaven od golema niva so zeni, a nie treba da seeme, da seeme, da seeme...seeme...seeme...se...eb...ups !...seeme...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...КОГА СМЕ ВЕЌЕ КАЈ НИВИТЕ...ЗА ДА ДОБРО РОДАТ ,ТРЕБА СЕКОГАШ ДЛАБОКО ДА СЕ ОРААТ!!!..ВАЉДА ,ИСТО Е И СО ЖЕНИТЕ...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
znam deka isto e i kaj mene... ucev, ucev isto kako nisto da ne ucev... nisto ne mi ostana vo glavata |
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
OD UTRE NA RABOTA.....
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
1.znam deka sepak mi ostanalo nesto... 2.znam deka seuste nisto ne sum jadena cel den... |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
знам дека пред 15 минути доручкував....зелка салата
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Znam deka blu....e srce
![]() |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
знам дека и Рушка е срцка гоооолема гоооолема гооолема
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Znam,deka e se smeshno i nema veze,no me nervira
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |