![]() |
|
Љубов на прв поглед!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.....има ,има и тек како постои љубов на прв поглед
![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Mi se slucilo.. da vidis nekogo ednas i da ne mozes da go izvadis od misli bez nekoja logicna pricina.. ne znaci deka e vistinska ljubov, verojatno hormonite i hemijata na mozokot si igraat so nas
![]() |
||
![]() |
||
Sveto ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
|
ponekogas poskauvam da pominam i po vtor pat, ako nekoja so mnugu mi se dopagja a ne se zaljubi od prva u mene, heheh
no sekogas mi uspeva od prva da bideme iskreni....:)) |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Edna,
bese za glava povisoka od mene, i koa frliv pravo pogled kon nea... ima so da vidam... i ja zasakav od prv pogled!!!! |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Koga mi se nasmea
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
јас се заљубив на прв збор
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
![]() |
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
OOOOO CEDO MOE.....VERUVAJ!!!!!.........
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
|
Odma se zaljubiv
![]() |
||
![]() |
||
prasence ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
E pa naseto bese bas taka, ljubov na prv pogled
![]() |
||
![]() |
||
MLEKCE ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 128 |
|
Да, сега ми се допаѓа ова играчка посакувам и ја земам. По некое време сакам друга исто на прв поглд и си ја земам таа а ова предходнава ја оставам на дождот.
|
||
![]() |
||
|
Isto, samo so zelba za poveke seksovi
|
||
![]() |
||
SINA PTICA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Април.2008 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 109 |
|
Љубов на прв поглед НЕ. Но, желба за секс на прв поглед ДА.
|
||
,,орлите рано летаат,,
|
||
![]() |
||
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
|
|
||
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |