IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Сам со себе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сам со себе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
Автор
Порака
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2008 во 21:04
Mi se desava da zboram samata so sebe,obicno koga mi e tesko vo vrska so nesto,pa se obiduvam da iznajdam nekoja uteha,da mi bide podobro..
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2008 во 06:57
i vo momentov si zboruvam sama so sebe, bidejki nikogo nema na forumov.....site spijat!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 21:29
si bev sama doma, taka bar mislev
rabotev nesto vo kujna i si se muabetev
komsivkata si vlegla, me slusnala, i' stanalo interesno i majmunka edna si sednala vo dnevna i si slusala teatarska pretstava

a jas so koj stasav se karav
pa koga mu rekov vaka na edniot.....
pa na nekoj drug...vaka, vaka i vaka....
abe puzder gi pravev.
a megju muabetite i sum si potpevnuvala,
taka da tipkava slatko si se iznasmeala
(me cuval gospod samo sto taa ne mi bese na dneven red za muabet, inaku kje go krkav stapot)плазење
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 21:41
uh...iskreno ne sum od onie koi sekogas po sekoja cena moraat da bidat opkruzeni so luge...naprotiv uzivam vo momentite koga sum sam so sebe...koga glasno razmisluvam,se smeam,placam,se karam,se tepam,se sramam,se inaetam...      
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 10:19
Сам со себе
сам во себе
сам пред себе
сам зад себе...

Сам, да не ти е срам!
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 12:45
jas sum si super drustvo na sebe

Изменето од filmadzijka - 11.Мај.2008 во 12:45
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 16:37
Chestopati mi se sluchuva mislite da gi izgovaram na glas, a potoa  se smam samata na sebe.голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 04:39
Sam za sebe...!!!!
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2008 во 09:32
Обично додека работам некоја досадна,а неизбежна работа,за да ми помине побргу времето,а и да не мислам на досадијата знам да си направам муабет со себе.Тоа се монолози од типот:"Правих се речи,увек касно сетим..." па се карам,се расправам и ја исправам ситуацијата,онака по мое!
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 12:48
Sama so sebe sum si najdobra prijatelka...ne moram da se slusam koga ne mi se slusa,ne moram da zboram koga ne mi se zbori...i sto e najbitno-koga jas tonam ona tone so mene
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 12:49
Pola kuce, pola covek, sam na sebe najdobar prijatel
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 16:21
Кога човек разговара сам со себе,големи се шансите во нешто и да се согласи со својот "соговорник"
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 16:31

Mene sam so sebe mi e najdobar kriticar i sovetnik...голема%20насмевка

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 16:42
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ja na forumov se osekavam kako da zboram so sebe si. Od kaj da znam dali postoite !

газење%20од%20смеењесмеењегазење%20од%20смеење

Ova mi bese vicot za deneska!..
Sto slatko si se iznasmeavme so anastea!..голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.