IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Опиши го членот над тебе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Опиши го членот над тебе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 121>
Автор
Порака
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 01:08
najmila, najubava, najdobra so najgolemo srce

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 01:18
Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

najmila, najubava, najdobra so najgolemo srce

срценце, кое највеке на свет го сакам...кое го сакам појке од тоа мене што ме сака...има огромно срце...чуствителен, солидарен, харизматичен духовит,  КОМИТА (голема%20насмевка), има добра душа, НАЈУБАВ, искрен, отворен, срамежлив, СПАНКО кој не знае каде смее да се спие а каде не (голема%20насмевка), душа дава за фудбал, не сака во школо, патриот, сака мачки, не сака чај, инсекти (пајаци), банани. банани јаде само ако се мешавина со нешто друго благо. кафе пие брзо, Баерн и Вардар му се омилени клубови, за Маса е во Ф1, слуша секаква музика, сака да ме тепа (и сеа тоа го прави), гушкало, скокало, се обидува да ми се качи на глава и да ми здосади ама не му успева никогаш, знае во момент да избувне ама брзо му поминува, ме сака (голема%20насмевкаљубов), сака да се гушка со мене (мечтаење), обожава краставици, од алкохол појке е по пивото, не му се учи, не го сака шефот на работа, учи да работи на новата машина, има колега кој се смее на Струмица (голема%20насмевка), едвај чека да дојде летоска во Мк, го мрзи да си го уклучи стариот компјутер, сака заедно да пиеме кафе секој ден после серијата, и ред други работи кој го прават уште помил....големо%20гушкање
П.С. форумџики! не се приближувајте! не го давам голема%20насмевка големо%20гушкање

е ова е опис голема%20насмевка

Изменето од blueprayer - 11.Мај.2008 во 01:21
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 12:38
vredna, lojalna, temelna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 14:02
мила, интересна, има кликер голема%20насмевка, позитивна.....и би ја  големо%20гушкањесега
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 14:10
interesna,pozitivna,milaголема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 15:57
...remek delo na Makedonskiot zenski gen...трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 16:00
Добро ја испитал женската психологија..прав џентлемен....голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 16:10
...my first forum honey- friend from idividi, I'll never forget her...трепкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 16:11
големо%20гушкањего обожавам....големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 16:14
...среќа...eh, sho da ti kazam sea, ista si ko mene znachi, poishe davash nego sho zimash sekogash...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 16:27
големо%20гушкањезнаеме да сакаме со цело срце големо%20гушкање
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 16:33
slatkicka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 18:54
интересна убава и сл голема%20насмевка
Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 18:57
Najmila, koja najmnogu na svet ja sakam, so najgolemo srce, ubava, visocka, crna busavka kosa, ubavi oci, GOLEMA SPANKA, iskrena, sramliva, luda, interesna, pametna, mnogu saka zivotni, golemo guskalo, saka da me gushka i da ja gushkam, nekogas mnogu mrci...skoro nisto ne jade...mnogu saka krastavici i drugi salati.....Misli deka moze da mi se kaci na glava ama nikako da uspee ...vo fudbal naviva za Roma i za Vardar a vo F1 za Alonso ( za zal sekogas e pozadi Masa) mnogu pie kafe, pie mnogu alkohol najvise saka tekila i vino. Saka da se zakaca, me saka , si ja saka rabotata i ako se nervira po nekogas...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6162636465 121>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,227 секунди.