IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да ти кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да ти кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 346>
Автор
Порака
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 23:26
ми недостигаш... па и кога си до мене, а тоа не е добро
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 23:40
ako te vidam so nekoja,ke te utepamголема%20насмевка

Изменето од topsexy - 08.Мај.2008 во 23:40
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 23:43
..ПРИБЕРИ СЕ МАЛКУ!...ЦЕЛ СВЕТ ТЕ ЧИТА!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 23:43
koj toa?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 23:47
Originally posted by topsexy topsexy напиша:

koj toa?

..НЕ Е ЗА ТЕБЕ!..ТИ СИ СИ ВО РЕД..ТИ ДОЛИКУВА..!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 23:48
dobro togas големо%20гушкање
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 19:21
...make love not war
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 12:34
ti si moja voda,ja sum tvoj oganтрепкање
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 12:39
....НЕМА ШТО ТИ ДА МИ КАЖУВАШ!!!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 15:56
jas te sakam najmnogu!!!!љубовљубовљубовљубовљубов
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 23:20
I hope the ring you gave to her makes her finger green, I hope when you're in bed with her-you think of me..I would never wish bad things but I don't wish you well could you tell but the flames that burn your way.. Does it hurt to know I'll never be there, when it stops see my face everywhere, it was you who chose to end it like you do, I was the last to know.. You knew exactly what you would do, and don't say you simply lost your way, she may believe you but I never will.. NEVER AGAIN
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 00:37
Sakam da ti kazam...izvini,navistina mi znacis mnogu...nema nikogas da te zaboravam
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 00:39
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Sakam da ti kazam...izvini,navistina mi znacis mnogu...nema nikogas da te zaboravam

NEMOJ DA JA ZABORAVIS, ZADRZI JA
Кон врв
eurydice Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Март.2008
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eurydice Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 01:06
spanko eden!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 346>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.