IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Дали да се укине МТВ (Македонска)?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали да се укине МТВ (Македонска)?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 40>
Прашање: Дали да се укине МТВ (Македонска)?
Одговор Гласови Статистика
138 [44,95%]
31 [10,10%]
5 [1,63%]
122 [39,74%]
11 [3,58%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
KarolinaXP Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KarolinaXP Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 23:38
Sramota za MTV , podobro pod kazna ovaa godina da ne ucestvuvaat na Evrosong!Zalosta kon Tose neka bide do kraj barem i toj bese Kral na Evrosongot, hrvatskiot komentator go narece taa vecer Elvis Prisli,....se na negov trosok i sega ista pesna,....ne, ne,...podobro doma i da molcime odkolku da se rezilime po kojznae koj pat,....ocigledno deka Evrosong treba da go nosi na grb drug Medium,...ako ne se osvestat veke ednas,....VE SAKAM SITE
Кон врв
QUEEN Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај QUEEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 14:29
Kako prvo za Makedonskata Televizija koja sto treba da e glavna megu drugite televizii vo nasata zemja ne treba ni da stanuva zbor da se ukine.Zosto ako se ukine nie nemame da imame ni edna glavna televizija kako sto ima vo site ostanati zemji.E sega najmnogu sakam da kazam za konceptot na edna vakva televizija:konceptot i e nula 0 zatoa sto toj so godini ne se menuva.A i da se napravat nekoi promeni tie se mali,nezabelezlivi.A slusam i nekoi drugi muabeti deka se diskutiralo da se ukine Makedonskata Televizija poradi finansiite.Pa sega moi dragi ljuge vie si znaete za sto ste se opredelile
Кон врв
Zorge Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2008
Локација: Russian Federation
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zorge Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 15:30
И навистина да има потреба за Укинување, дали авторот на темава воопшто размислил дека тоа сепак е нов број на невработени и се друго што ја прати невработеноста?
Инаку како најстара треба да си постои.
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2008 во 22:48
Не гледам МТВ поради глупавата програма.Толку пати ги репризираат емисиите и филмовите што не можиш да пропуштиш ништо.(за тие што гледаат).Треба да се смени концептот да се промени нешто да има квалитет.Зарем нема кадри кои би можеле да изменат нешто или нема воља?
Im YOUR NIGHTMARE
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 12:07
.. neznam dali treba da se ukine MTV, ama deka treba da se "ukinat" nekoi novinari vo toa sum ubedena.
Sega od sabajle teceshe emisijata za mladi Govorime -sporime i ucenicite srednoshkolci davaa svoi razmisluvanja okolu erozijata na moralot kaj mladite. Tri isfrustrirani gospogi, "gosti "od koi ednata e voditelka na nekolku obrazovnite emisii so edna griznata shishka frizura nafurana na obrazovniot kadar od sabajle ne im dade na mladite da dojdat do zbor. Ucenicite nametnuvaa razgovor deka za erozijata na moralot ne se vinovni profesorite tuku celokupnoto opshtestvo, trkata za oceni kako rezultat na loshata upisna politika...ama tipkata ne dozvoli da zboruvaat. Taa deneska odluci da gi napaga profesorite i fraj...imav dojam deka za nea profesorite se krivi i za nejzinata frizura, i za nejzinata debelina i loshiot izbor na beliot fustan...

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 13:42
nema potreba od ukinuvanje,,tuku i treba eden dobar remontголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
tea4ever Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Април.2008
Локација: Macedonia
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tea4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 20:05
ne treba da se ukina pa mtv e nacionalna televizija!!!!!!
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 20:30
toa ne e Nacinalna TV...toa e instrument koja sekoja partija na vlast ja zlo(upotrebuva) za svoi celi...ovoj period izboren,toa najdobro se gleda...se plasam veke i frizider da otvoram od strav da ne mi izleze Gruevski
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 22:26
mene dva pati do sega ednas od frizider, a vtor pat od pod krevet vo spalna
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 22:31
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

mene dva pati do sega ednas od frizider, a vtor pat od pod krevet vo spalna

Pavlin,ne e strasno za od frizider,samo ke te poduplasi malku...ali od pod krevet...auuuu,pazi decko ...misli mu ja...znaes ustvari koja e vistinskata sex-orientacija na nasiot premier..bar carsiskite muabeti...zatoa bas i ne me cudi sto ti se pojavil od pod krevet,ali ako ne si gay,a i ne ti se dopaga nasiot Grujo,misli mu ja na vreme,zs kao ex boxer brzo ke te "sovlada"
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2008 во 23:18
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Pavlin,ne e strasno za od frizider,samo ke te poduplasi malku...ali od pod krevet...auuuu,pazi decko ...misli mu ja...znaes ustvari koja e vistinskata sex-orientacija na nasiot premier..bar carsiskite muabeti...zatoa bas i ne me cudi sto ti se pojavil od pod krevet,ali ako ne si gay,a i ne ti se dopaga nasiot Grujo,misli mu ja na vreme,zs kao ex boxer brzo ke te "sovlada"

ABE NE ZNAM STO KE SE SLUCUVA AMA OD  UTRE KE IZLEGUVA OD KAJ STIGNE...ima duri 4 televizii so nego
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 00:25
sega bev da kasnam nesto i pustiv TV...od vcera do denes cetvrti pat ja repriziraat emisijana na onoj nepismeniot kvazi-novinar...kako li se vikase majmunot zaboraviv...ali emisijata ja znaes sigurno.."Vo ime na narodot"...mizerno,bedno...nemam zborovi...Ionaka nemase nisto na MRTV-a...ali sega so izborive...stana najgolemata marketing agencija...navistina strasno
Кон врв
Anne_sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Локација: Italy
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anne_sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 00:25
definitivno treba nov mlad kadar poln so idei i voedno sposoben da gi sprovede... sega e se nekako monotono, go tupat onaka
I LOVE MY LIFE
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 07:23
Originally posted by Anne_sk Anne_sk напиша:

definitivno treba nov mlad kadar poln so idei i voedno sposoben da gi sprovede... sega e se nekako monotono, go tupat onaka

... mesto vetuvanje... penzija za zenite so rodeno cetvrto dete... vladava treba da sprovede zakon...site so 55 godini vo penzija...vo site profesii... kolku nefkusno deluva novinarki/novinari  koi se trudat da napravat emisiii... citaat bez naocari... a lapsomanijata od starosna negledanija gi sledi ko senka... i mesto da slushash shto im e tema na emisijata broish greshki... katastrofa... neophodna im e mladeshka infuzija... a nashive tv...ta i privatni...ta i MTV stasaa do hemoterapija... pratena so malku zracenje... inaku im nema lek...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,199 секунди.