![]() |
|
Најубав град? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Автор | |
11-ka ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moskava mi e ubava
![]() |
|
Ja sakam ljubovta bidejki me nauci da sakam...
|
|
![]() |
|
Zorge ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Worchester,- masachusees.
|
|
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|
![]() |
|
Emka ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
amsterdam...definitivno najgolem vpecatok mi ostade
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Barcelona
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Го обожавам Загреб...
![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Strumica
|
|
![]() |
|
marika ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
za mene najubav grad e pariz
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...i ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
е, а тек Љубљана............
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
PARIS,BARSELONA I ZENEVA!
|
|
![]() |
|
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Burgos i Prilep FOREVER!!!!!
![]() Inaku od srce si gi sakam Prilep i Burgos i ne znam koj poveke, ni Madrid ni Barcelona ili nekoj tret grad me osvojuva... Sakam miren zivot i mnogu spomeni naokolu... Zaednichko im e sto i dvata grada se ¨ednostavni, velichestveni nezaboravni¨za mene...
|
|
Прилепчанка
|
|
![]() |
|
SilverGirl ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Akapulko !!!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Будимпешта ми оставено посебен впечаток... Си има некој посебен шарм... Би сакал да живеам таму... ![]() |
|
![]() |
|
princess1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
eee da idesh i da znaesh deka ima shto da se vidi... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |