![]() |
|
Сам со себе |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 16> |
Автор | |
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi se desava da zboram samata so sebe,obicno koga mi e tesko vo vrska so nesto,pa se obiduvam da iznajdam nekoja uteha,da mi bide podobro..
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
i vo momentov si zboruvam sama so sebe, bidejki nikogo nema na forumov.....site spijat!
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
si bev sama doma, taka bar mislev
rabotev nesto vo kujna i si se muabetev
komsivkata si vlegla, me slusnala, i' stanalo interesno i majmunka edna si sednala vo dnevna i si slusala teatarska pretstava
a jas so koj stasav se karav
pa koga mu rekov vaka na edniot.....
pa na nekoj drug...vaka, vaka i vaka....
abe puzder gi pravev.
a megju muabetite i sum si potpevnuvala,
taka da tipkava slatko si se iznasmeala
(me cuval gospod samo sto taa ne mi bese na dneven red za muabet, inaku kje go krkav stapot)
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
uh...iskreno ne sum od onie koi sekogas po sekoja cena moraat da bidat opkruzeni so luge...naprotiv uzivam vo momentite koga sum sam so sebe...koga glasno razmisluvam,se smeam,placam,se karam,se tepam,se sramam,se inaetam...
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Сам со себе
сам во себе сам пред себе сам зад себе... Сам, да не ти е срам! |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
jas sum si super drustvo na sebe
Изменето од filmadzijka - 11.Мај.2008 во 12:45 |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Chestopati mi se sluchuva mislite da gi izgovaram na glas, a potoa se smam samata na sebe.
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Sam za sebe...!!!!
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Обично додека работам некоја досадна,а неизбежна работа,за да ми помине побргу времето,а и да не мислам на досадијата знам да си направам муабет со себе.Тоа се монолози од типот:"Правих се речи,увек касно сетим..." па се карам,се расправам и ја исправам ситуацијата,онака по мое!
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sama so sebe sum si najdobra prijatelka...ne moram da se slusam koga ne mi se slusa,ne moram da zboram koga ne mi se zbori...i sto e najbitno-koga jas tonam ona tone so mene
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pola kuce, pola covek, sam na sebe najdobar prijatel
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Кога човек разговара сам со себе,големи се шансите во нешто и да се согласи со својот "соговорник"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Mene sam so sebe mi e najdobar kriticar i sovetnik... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() Ova mi bese vicot za deneska!..
Sto slatko si se iznasmeavme so anastea!..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |