|
БАР!!!!! |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 931> |
Автор | |
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektor, ne ja slusaj brat, ne ja slusaj mi otidoa parite inaceeeee , daj i voda na nea, i za drugite neso taka pozestoko kako dupla voda staj im i led u casite abe nate, leleee edna moja dnevnica na rabota mi trosis za 5 minuti c c ccc
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hektorce mil moj pa ti si go vrativl stariot moj omilen avatar ela da te gushnam
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe bi se napile po nesto ama hektorce zatvori malku preterale vcera so alkoholot i sega site spijat |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak mislish ti na dzebot lele
jas ke sredam rabota so hektor pi samo ti i ne se trevozi i sekiraj..dur hektorce spie jas cuvam |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto ste storile hektorce se ste sosale
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be..da ne imash neshto protiv?
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kako za pocetok bi mi doshlo dobro eno kampari
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hektor bese kamen pijan snosti ne znaese kako si pojde doma deneska za sram ke ima samo kafe i sok vo barot
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti so gushkanjata a?
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako, neka spijat ama ko ke stanat niso nema da najdat poso sega sve ke izlokame nie nateee so pies ajde kazuvaj ne se misli
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cicijo duxovska ke ti podmetnam drvo so se koren..
Hektorce milo cim tipov e fraer daj 2 kampari za mene i ana, edno pivo crno za batt's, za lou edna votka i i i za sailor pivce od hajnikenceto.. ajde da te vidam sega pari na masa |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Milo milo moe ti kazav da ne piesh tolku i barot si zaboravil da go zatvorish
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikako, pogotov sega zimno vreme, samo ti gushkaaaaaaaaaaaaajjj zaso ke
te blagoslovuvaat lugjeno, pogotovo po sabalje koga e najzivra nadvor
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeeee nate be paaaaaaaaaa, dosta so tie kampari, me sotre majkata prava sreka so site sega spijat pa moze bes pari
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |