|
Што треба да има вистинскиот маж? |
Внеси реплика | страница <12345 46> |
Автор | ||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јапонски Куглици. Изменето од Палестинец - 10.Мај.2008 во 03:13 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova so k*rov e jako
veruvam deka e glasanjeto fifty fifty sepak e ova faking forum |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...viish ti kako si ja nauchila prikaskata za logikata, ne ti izlegue od glaa, epa da nekoi raboti teshko se zaboravaat, inache mnogu e prosto, na temava de... ...vistinskiot maz treba da ima vistinska zena kraj sebe...ete ti logika pak...nema mnogu filozofija, ama za kogo be toaaahahahhahaaaaa... |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na dobar maz mu treba samo edno
da ima dobra zena - anakin ...vistinskiot maz treba da ima vistinska zena kraj sebe...-...well...
ova mi li4i na plagijat Изменето од ZeZnAtA - 10.Мај.2008 во 03:34 |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......aj sea kazi deka ne sum well... |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоест Куклата на надувавање.
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...i komshikata, za pumpanje... |
||
Палестинец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А комшијата за Лупање.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so se nategate ko mali deca
abe anketa kaza deka e toa k*rOV so sega kje se nategame zatoa sluzat anketi da se odredi vistinska potreba Изменето од anakin - 10.Мај.2008 во 03:44 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako treba
i kje naprajme referndum za k*rOV |
||
|
||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ja vikam da im proglasime na curive praznik nov..."k*rov den"...i na toj den oni samo ke mislat, nema da rabotat, a posho se ravnopravni nek si go odberat oni denot, ali bolje se misli na poniski temperaturi toa imajte u obzir...
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ima zeleni ili sini o4i i da ima kratka smegja kosa....
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.................dusha i srce...............
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bogat recnik
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |